Návštěvník swanieck Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Gute Arbeit....Aeronavigatory do vzduchu proste patří
McStinger Odesláno 14. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Mňa teší, že sú v správnych rukách a že moje rozhodnutie neľutujem
Wanderer Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Pánové, rok se s rokem sešel a já jsem se rozhodnul, že hodinky budou putovat dál. Respektive, věděl jsem to už od začátku, že si je nenechám. Udělalo mi radost zejména to, že jsem soutež vyhrál a vzpomněl jsem si na to, vždacky když jsem je bral na ruku. Ponosil jsem je, vytahal na druhoválečné akce a hlavně do vzduchu ve sportovním letadle. To jsem nevěděl, zda to stihnu, do vzduchu jsem s nimi určitě chtěl, déle jak rok jsem si je nechtěl nechávat, ale nakonec to klaplo. Byť nemám pilotní průkaz, tak letadla jsou mi blízká. Mělo to být sportovní letadlo, protože dopravní já nepočítám, to je jen autobus. Budu respektovat pořadí umístění z loňska a přání bývalého majitele hodinek. Majitelem hodinek se stává Zhrado. Co s hodinkami udělá je plně na něm. Obdarovaný by měl dál plně respektovat podmínky stanovené na začátku, na první straně, tj. zejména to, že hodinky nesmí dál prodat. Dál bych k tomu přidal, že by měl zajistit aspoň jednu jejich fotku ve vzduchu v letadle. Mělo by to být něco sportovnějšího, ale dopravní letadlo bychom s přimhouřením oka taky mohli uznat. Jak to udělá je na něm, jestli skočí na padáku, proletí se ve větroni nebo v ultralightu a nebo je někomu půjčí, ať mu je ve vzduchu vyfotí. No a dál by měl toto vlákno zásobovat fotkami z života hodinek. Jsem rád, že tady je taková komunita bláznů a že se zde dají zrealizovat podobné akce. PS: Dodatečně jsem zjistil, že v noci mě stejně nevzbudí. Zrovna včera jsem byl na jedné akci s nočními hlídkami a zjistil jsem, že kopnutí do kanady je prostě spolehlivější. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem Wanderer
Návštěvník swanieck Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ahojte blázni ! McStingerova akce se vine dál....skvělé. Gratulace dalšímu majiteli, který již jistě spřádá plány, jak Aeronavigatory dostat do vzduchu. To bude radosti a skvělých fotek......už se moc tešíme.
McStinger Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Som si tipol, že sa Wanderer dneska ozve a vyšlo mi to . Takže vďaka Wandererovi a snáď zhradovi urobia radosť. A vie o tom vôbec?
zhrado Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Vie vie. Dnes som sa to dozvedel. Teším sa.
Wanderer Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Dnes jsem předal hodinky osobně Zhradovi. Jestli se mu podaří zrealizovat, to co má v plánu, tak se tu objeví super fotky. Jsem rád, že byly necelý rok u mě, mohl jsem napsat část jejich příběhu a nakonec udělat Zhradovi radost.
zhrado Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Tak hodinky sú u mňa. Ďakujem kolegovi za príjemný pokec a ukážku jeho vojnových hodiniek. Až taký luxusný cestovateľský život im nebudem môcť dopriať ale skúsim dáke fotky v lietadle s nimi urobiť. Prvý dojem musím napísať, že sú obrovské. Budíček je zaujímavý. Veľké skrutkovacie korunky tiež. Proste na ruke pôsobia ako žiadne iné. Prvú fotku pridám z cesty z Brna.
zhrado Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak čo som plánoval sa podarilo. Ako sa dostanem k pcpribudnú fotky. Hodinky si to zaslúžia. Majú ďalší nevšedný zážitok Samozrejme sú u nás isté okolnosti cez ktoré to oficiálne nejde. Aleskutočnosť bude očividná Ďakujem za pochopenie
zhrado Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 A ešte jedno ilustračné foto som zabudol pridať.
McStinger Odesláno 5. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Tuším som mal s hodinkami dať aj seba, život majú pekný
tommas4 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Tiše závidím, proletět se v devětadvacítce je můj sen.
villain83 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Ty kravo, normalne zavidim jak malej kluk.
African Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Také závidím, do toho bych šel hned. To je tvoje letadlo, že by jsme se domluvili? :-)
tano Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Krasne, moc hezky. Musim priznat, ze bych se asi bal, ale ten zazitek za to urcite stoji.
Wanderer Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Hmm, tak koukám, že level leteckých hodinek se zásadně zvýšil. Gratuluji k takovému polétání...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se