Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pánové, rok se s rokem sešel a já jsem se rozhodnul, že hodinky budou putovat dál. Respektive, věděl jsem to už od začátku, že si je nenechám. Udělalo mi radost zejména to, že jsem soutež vyhrál a vzpomněl jsem si na to, vždacky když jsem je bral na ruku. Ponosil jsem je, vytahal na druhoválečné akce a hlavně do vzduchu ve sportovním letadle. To jsem nevěděl, zda to stihnu, do vzduchu jsem s nimi určitě chtěl, déle jak rok jsem si je nechtěl nechávat, ale nakonec to klaplo. Byť nemám pilotní průkaz, tak letadla jsou mi blízká. Mělo to být sportovní letadlo, protože dopravní já nepočítám, to je jen autobus. :) Budu respektovat pořadí umístění z loňska a přání bývalého majitele hodinek. Majitelem hodinek se stává Zhrado.

Co s hodinkami udělá je plně na něm. Obdarovaný by měl dál plně respektovat podmínky stanovené na začátku, na první straně, tj. zejména to, že hodinky nesmí dál prodat. Dál bych k tomu přidal, že by měl zajistit aspoň jednu jejich fotku ve vzduchu v letadle. Mělo by to být něco sportovnějšího, ale dopravní letadlo bychom s přimhouřením oka taky mohli uznat. Jak to udělá je na něm, jestli skočí na padáku, proletí se ve větroni nebo v ultralightu a nebo je někomu půjčí, ať mu je ve vzduchu vyfotí. No a dál by měl toto vlákno zásobovat fotkami z života hodinek.

Jsem rád, že tady je taková komunita bláznů a že se zde dají zrealizovat podobné akce.

PS: Dodatečně jsem zjistil, že v noci mě stejně nevzbudí. Zrovna včera jsem byl na jedné akci s nočními hlídkami a zjistil jsem, že kopnutí do kanady je prostě spolehlivější.  :lol2:

post-24539-0-51338300-1446384429_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Wanderer
Návštěvník swanieck
Odesláno

Ahojte blázni !

McStingerova akce se vine dál....skvělé. Gratulace dalšímu majiteli, který již jistě spřádá plány, jak Aeronavigatory dostat do vzduchu.

To bude radosti a skvělých fotek......už se moc tešíme.

• po měsíci...
Odesláno

Dnes jsem předal hodinky osobně Zhradovi. Jestli se mu podaří zrealizovat, to co má v plánu, tak se tu objeví super fotky. Jsem rád, že byly necelý rok u mě, mohl jsem napsat část jejich příběhu a nakonec udělat Zhradovi radost.

Odesláno

Tak hodinky sú u mňa. Ďakujem kolegovi za príjemný pokec a ukážku jeho vojnových hodiniek. Až taký luxusný cestovateľský život im nebudem môcť dopriať ale skúsim dáke fotky v lietadle s nimi urobiť. Prvý dojem musím napísať, že sú obrovské. Budíček je zaujímavý. Veľké skrutkovacie korunky tiež. Proste na ruke pôsobia ako žiadne iné. :)  Prvú fotku pridám z cesty z Brna.

post-18856-0-90607100-1449414737_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Tak čo som plánoval sa podarilo. Ako sa dostanem k pc

pribudnú fotky. Hodinky si to zaslúžia. Majú ďalší nevšedný zážitok :)

Samozrejme sú u nás isté okolnosti cez ktoré to oficiálne nejde. Ale

skutočnosť bude očividná :) Ďakujem za pochopenie :)

Odesláno

Krasne, moc hezky. Musim priznat, ze bych se asi bal, ale ten zazitek za to urcite stoji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...