Přejít na obsah

50 prispevku pro sekci KOUPIM

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych dovolil prodávat jen jednomu z nás a tím je Mrakouš. Bez urážky, stejně má nejhezčí hodinky.

A nakupovat bych dovolil také jen jednomu z nás, a to mě! Mrakouš by tak neměl potřebnou poptávku a ceny pro mne by tak byly jistě více než příznivé...

:guitar:

A co vám brání založit si vlastní forum a obchodovat to tam? :)

Bylo by to forum o dvou členech, co si prodávají hodinky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já jsem pro :thumbsup_anim: , ještě předtím bych všechno prodal a pak se jenom spokojeně díval, jak chudáci, kteří už tento limit dosáhli, zbytečně utrácejí za hodinky :whistling: .

Odesláno

Ja bych zavedl limit 8000 prispevku a obchodoval bych jen s kibim :D

Noo, 8000, to už je trošku moc, ale co takhle nějaký rozumný kompromis? Třeba 1000 příspěvků? :D
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja bych naopak pocet prispevku razantne navysil - minimalne na 100. Nejak se tu poslední dobou objevilo dost honičů Posted Image

Založ na to anketu, zajímá mě názor ostatních. Já bych byl taky pro.
Odesláno

Založ na to anketu, zajímá mě názor ostatních. Já bych byl taky pro.

Já taky! Ty vaše neustálý nákupy a prodeje z vás dělají jen ještě větší magory. Kdyby všichni museli na Aukro ..... :lol2:
Odesláno

Právě jsem si říkal, že je fajn že to fórum je, že jsem si mohl sáhnout na spousty parádních hodinek.

Hov.no! Všechno špatně. Kdyby nebylo fórum měl bych starý baterkový Seika bicolory za 3 litry a byl bych spokojenej.

Takhle jsem furt jak nemocnej.

• po měsících...
Odesláno

S těma příspěvkama je to težký, dva roky jsem psaní odolával a jen si napohodičku četl. Teď nastala změna, holt je potřeba se přes těch 50 přehoupnout a začít další etapu.

Asi stvořím porovnání porovnání Monstra vs SKX007 vs NY0040. Co myslíte, bude to někdo číst nebo už jsou to tak profláknutý modely, a vše se už ví?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Co myslíte, bude to někdo číst nebo už jsou to tak profláknutý modely, a vše se už ví?

Jasně že jo, sem s tím.:)
Odesláno

S těma příspěvkama je to težký, dva roky jsem psaní odolával a jen si napohodičku četl. Teď nastala změna, holt je potřeba se přes těch 50 přehoupnout a začít další etapu.

Asi stvořím porovnání porovnání Monstra vs SKX007 vs NY0040. Co myslíte, bude to někdo číst nebo už jsou to tak profláknutý modely, a vše se už ví?

Baže, dávej to sem. Stokrát lepčí, než příspěvek:

- lol

:D :D :D :D

- ty jsou krásný

a tak dále.

A uděláš radost i mně, neb ty potápky od Citizenu jsem měl (teda skoro, byly to ny0054, ale ny jako ny, no ne? :D ) a na 007 si brousím zuby hodně dlouho, ale furt si říkám, jestli nejsou malé.

Odesláno

Dobrá, díky za podporu, já teda něco stvořím. Dávám si závazek, že do týdne to tu bude (protože se na to chystám už asi měsíc a nic).

No a velikost SKX007 je úplně v pohodě, to spíš NY0040 působí drobněji, i když papírově je to plus mínus to samé. Všechny troje hodinky mám rád a díky 0040 jsem si našel cestu k Citizenům. Více ve za týden, v jiné části. :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...