vraby Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Rok jsem je sháněl a povedlo se tak se musím pochlubit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Ty jsou skvělý! Taky jsem je chtěl. Teď alespoň můžu doufat a vyhlížet okamžik až je budeš prodávat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Nebylo to jednoduché. 2-3x jsem je zahlédl na ebay,ale za nehoráznou cenu. Teď jsem je odchytil ze Španělska za slušnou cenu. Škoda,že je zatím nemohu nosit,krátký tah. Prodejce poslal jiné dílky tahu ,ale už posílá ty správné(snad). Doufám,že budou stačit.Tah asi není komplet,proto hledám i tady.Ještě bych k nim dokoupil kůži,maratac nebo něco místo tahu. Zatím nemám rozhodnuto,co by jste na ně dali?Zatím můj výběr. http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p22807h2049s2053-Watch-strap-21mm-bla.html http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23598h2049s2053-Watch-strap-21mm-dar.html http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p23800h308s489-Watch-strap-Oldenbur.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Prvně jsem myslel ten první, ale po podrobnějším zkoumání bych je hodil na ten třetí, ty dvě barvy prošití se hezky vážou k nápisům na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 gratuluji ke krásnému ana-digi úlovku. Uděláš na ně i nějakou recenzi s popisem funkcí? Moc by mne to zajímalo. Jinak mé doporučení je zcela jednoznačně Oldenburg Meyhofer. Ze stejného důvodu, jako píše Kája a také kvůli celkovému souznění designu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 tvl tys je sehnal! Gratuluju a závidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 asi nejhezčí Orienty,když nepočítám King Divery,co jsem zatím viděl,fakt hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Jo a nejlepší budou podle mě na hadru... :-) Až je budeš prodávat vzpomeň si na mě...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 (upraveno) tvl tys je sehnal! Gratuluju a závidim...jo jo,když si něco zamanu tak se toho jen tak nepustím. Přibližně rok je hledám denně na netu a nakonec se povedlo. Jaký hadr by jim slušel? Upraveno 8. listopadu 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Normalne jedno barevny NATO... cerny, bezovy, oliva... Podle me to sou tooly... a na tech vypada nato skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Pěkný kousek tak trochu připomínající cosi mnohem dražšího. Škoda jen, že dnes již opravdu obtížně sehnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Další Orienty ve sbírce? Gratuluju :-D Ať dělají radost. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 ano další,díky.Rozmýšlím nad těma řemenama,ten třetí asi ne. Ladil by,ale věkem už na to nemám. toto? http://www.ebay.co.uk/itm/22mm-Black-Rubber-PVC-Diver-Strap-Blue-Extra-Large-Band-XL-for-BREITLING-Maratac-/400577435088?pt=US_Watch_Bands&hash=item5d444695d0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Orient CVZ00002JCaliber JXA00,odolnost proti vodě 100m,šroubovací korunka,jednosměrně otočná luneta.Digi informace jsou během dne dobře čitelné,večer už je to horší. Lumi je dobrá,lepší jak u modelu FM00002B který jsem také měl,ale na Orient Saturation to nemá. Digitální čas (12/24 hod.) ,dual time,tachymetr.stupnice.Zobrazení digi se dá kombinovat.Horní displej čas ? dolní displej datum,den nebo stopky.Horní displej počet dnů(nevím 100%) ? dolní diplej čas.Horní diplej zobrazuje ještě rok a dolní budík. Budík je docela hlasitý tak by neměl být problém podle něj vstávat. Nastavení jsem zvládl sám bez manuálu tak to není nějak složité,sladění ana - digi času asi na třetí pokus,hodinky takovou funkci nemají.Jak se hodinky nosí zatím nemohu referovat,čekám až dojdou zbylé články tahu. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Celý týden na ruce a ta přesnost . Ruka si oddychne proti Saturation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 kokso, som netusil, ze nieco take existuje. paradne..skutocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Breitling se inspiroval u Japonců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 jedna podvečerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Maratac Black/Blue co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se