Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prototyp

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

presne ako pises, a o to horsie, ze ide o kopiu hodiniek ktore nie su nejako stare, cize oznacenie "homage" ani nie je na mieste. Pacia sa mi ale viac ako IWC dizajnovo, aj vdaka chapter ringu, nehovoriac o famoznom zafire...

IWC kopiruju aj nozickami a korunkou.

Nevadi mi to, tesim sa na ne velmi.

Odesláno

Až příliš okatá kopie IWC. To přepískli s tou lunetou.

este ma napadlo, ze kolko inych hodiniek to prepisklo s lunetou pri kopirovani rolex submariner? Polovica potapiek ma lunetu na jedno kopito.

Odesláno

Mě na první kouknutí přijdou skvělý, hlavně na tahu výše. Otázkou je, jak dlouho ten první wow vydrží. Je to pěkný kus železa, ale ta inspirace ... na druhou stranu jsem měl Alpina Extreme Sailing, kde ta luneta je obšlehlá z Aquatimerů ještě o kousek věrněji a nijak mě to nerušilo, ty hodinky byly parádní.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Dost mi vadí detail lunety. U aquatimerů přesahuí zuby lunety pouzdro. Tady je v zubech nejapně vidět kus pouzdra. Tím jak je to malý rozměr, tak to vypadá jako divně neslícované.

Odesláno

Ach, těžký to úděl, od včera na ně pořád koukám a hledám jestli někde nejsou alespoň zánovní, prostě je potřebuji, krásně by i zapadly do mé sbírky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...