Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky. Dokonce i když u Citibank účet nemám. :-))

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky jsem to hned smazal, ale zajímalo by mě co tam bylo za odkaz. Nepodívali jste se někdo?

Odesláno

Já jsem ten mejl nedostal, ale ve zprávách o tom mluvili. Jednalo se o falešný dopis z banky, kde informovali o připsání nějaké částky na účet s tím, že se musí vyplnit připojený formulář. Tam se mělo uvést číslo platební karty a její PIN. Pak je možné kartu zneužít např. při placení na internetu a pod.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Aha, díky. Já si nejdřív přečetl Chronomag a pak otvíral poštu.:) I když mám antivir a firewall ani jsem na to neklikal. Takže to jsem klidně mohl, na takovou blbost jim snad nikdo nemůže skočit...

Odesláno
Aha, díky. Já si nejdřív přečetl Chronomag a pak otvíral poštu.:) I když mám antivir a firewall ani jsem na to neklikal. Takže to jsem klidně mohl, na takovou blbost jim snad nikdo nemůže skočit...

Na tyhle věci netřeba žádný firewally,antiviry,..rozumnej člověk tyhle maily ihned maže,samozřejmě neotvírá přílohy

s atraktivními jmény roštěnek z posl.Playboye :) Bohužel lidi jsou neponaučitelný,nechci říkat blbý,ale dost takových znám co to otevřou bez mrknutí oka a slova jako zabezpečenej počítač nikdy neslyšeli:rolleyes:

A že by jim někdo poslal komplet údaje vč pinu,to už by musel být úplnej vůl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...