Tazatel Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Taky. Dokonce i když u Citibank účet nemám. :-))
Jerryl Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Taky, hnedle jsem to smazal. Hlavně na nic neklikat.
georg Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Teď na to zírám v TV - co všechno se ještě nevymyslí! A věřím, že se na to pár lidí nachytá!
Návštěvník Kamil Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Taky jsem to hned smazal, ale zajímalo by mě co tam bylo za odkaz. Nepodívali jste se někdo?
georg Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Já jsem ten mejl nedostal, ale ve zprávách o tom mluvili. Jednalo se o falešný dopis z banky, kde informovali o připsání nějaké částky na účet s tím, že se musí vyplnit připojený formulář. Tam se mělo uvést číslo platební karty a její PIN. Pak je možné kartu zneužít např. při placení na internetu a pod.
gandalf Odesláno 3. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Já jsem tam měl zprávu v tom smyslu, že mi pomohou při placení zboží. Syn dosatal obdobný mail včera.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Aha, díky. Já si nejdřív přečetl Chronomag a pak otvíral poštu. I když mám antivir a firewall ani jsem na to neklikal. Takže to jsem klidně mohl, na takovou blbost jim snad nikdo nemůže skočit...
gandalf Odesláno 3. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2006 V mém případě to bylo jasný, vypadla jim čeština, takže i kdybych byl klientem citybank, tak by se tomu nedalo věřit.
aCIDfire Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Aha, díky. Já si nejdřív přečetl Chronomag a pak otvíral poštu. I když mám antivir a firewall ani jsem na to neklikal. Takže to jsem klidně mohl, na takovou blbost jim snad nikdo nemůže skočit... Na tyhle věci netřeba žádný firewally,antiviry,..rozumnej člověk tyhle maily ihned maže,samozřejmě neotvírá přílohy s atraktivními jmény roštěnek z posl.Playboye Bohužel lidi jsou neponaučitelný,nechci říkat blbý,ale dost takových znám co to otevřou bez mrknutí oka a slova jako zabezpečenej počítač nikdy neslyšeli:rolleyes: A že by jim někdo poslal komplet údaje vč pinu,to už by musel být úplnej vůl.
VS Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Pokud mi někdo něco nabízí zdarma, kouknu na něj, když je větší, otočím se a utíkám, když je menší, beru klacek a ženu ho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se