rastike Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ahoj,tak som si po dlhsom case doplnil zbierku o potapky,zbadal som ich na letisku,padli mi do oka,na zivo velmi pekne spracovanie,aj ten kyklop na druhej strane sedi,cifr krasa,kus peknych hodiniek tak sa pochvalim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Jojo, tydle gumáky mám rád. Osobně jsem nepřekousl ten průhled, ale na ruce jsou výborný Gratulace.
Petr77 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Tenhle kousek proste nejde nepochvalit!!! Krasavice!!!
tano Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Krasne, vymakane. Skoda jen toho pruhledu, jinak ve vsem top.
CEGY Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Jj, klasika od Hojera. Rád vzpomínám..
rastike Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 fotecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Vyborne sú, nieraz som o nich premyslal... Skoda len toho skla vzadu, ale neva... Uzivaj dlho a dobre
African Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Velká gratulace, tento model se velmi povedl :-) Tak ať slouží ..
Kluk jako buk Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Krásný akváče, IMHO Heuer nemá v katalogu moc hezčích hodinek, gratuluju.
Chorche Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Tohle jsou imho jedny z nejlepších Aquaracerů. Velká gratulace!!!
x.man Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Gratulace, tyhle se mi taky asi libi nejvic z aquaraceru. Dokonce mi narozdil od ostatnich ani nevadi ten pruhled to bych spis nemusel kyklopa.
rastike Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 lepsie fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Zrkadlá, výlohy obchodov, všade wristcheck,tak to sa pripájam a palec hore . Solid watch :-)
Wrch Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Jsou super! Užívej si je!!Mně se ten průhled líbí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se