vicomt Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Nevím jestli jsou to Saturny,ale vzal jsem jich krabičku,cca 40ks,jsou to sice jen 2 varianty,ale budou se třeba hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Jsou to Saturny. Když je jich víc než deset pohromadě, tak tím smrdí celý barák Musel jsem je mít v zabalené v igelitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Jeronimo : dík za info.Doma vonět nebudou nechal jsem je radši v kanceláři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tam jsem je mel taky, stacilo otevrit suple a cely den jsem musel vetrat. Strasnej smrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Trochu jsem se ráno bál otevřít dveře od kanclu,ale nebylo to tak hrozný ,mají svůj specifický odér,ale jde to.No domu je radši neponesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tam jsem je mel taky, stacilo otevrit suple a cely den jsem musel vetrat. Strasnej smrad.Naopak. Je to velmi zajímavá vůně. Je to podobné, jako když si koupíš nové auto. To má také specifický odér, který je jedinečný a neopakovatelný.Prostě se zkus se do toho ponořit, trochu nainhalovat a užít si to. Pokud jsi dostatečně závislý na primkách musíš dojít k poznání, že to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 To je zajímavé, k čemu se tady člověk dobere. Takže jenom saturny a ještě k tomu nakažlivě voňavé.Ještě že ten internet neumí přenášet pachy, jinak bych snad získal závislost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Naopak. Je to velmi zajímavá vůně. Je to podobné, jako když si koupíš nové auto. To má také specifický odér, který je jedinečný a neopakovatelný.Prostě se zkus se do toho ponořit, trochu nainhalovat a užít si to. Pokud jsi dostatečně závislý na primkách musíš dojít k poznání, že to nemá chybu.Souhlasím ,je to taková starosvětská "vůně",jako z dlouho nepoužívaného šatníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Tak dnes jsem v bazaru, jen kvůli "p3k", koupil staré odrbané digitálky, které byly ozdobeny páskem "LOTUS Klenoty 14mm" v černé barvě a top stavu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Nechceš ještě koupit nějaký ZNAK Klatovy v kůži a hodit tady fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Nechceš ještě koupit nějaký ZNAK Klatovy v kůži a hodit tady fotky Není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Kožený Znak Klatovy za pětikačku Spona zrezlá, ale to se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Onehdy při přehrabování se v hodninkách jsem zjistil, že mám tuto variantu Saturnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesternove Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Ahoj, chci se zeptat, zda-li se dají ještě někde nějaké Saturny koupit. Mám pár pěkný Primek, které by si zasloužily originál řemínek. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 A nebo jako 20 let starou š120. 20 let a plasty smrdí furt stejně nezaměnitelně :-) Naopak. Je to velmi zajímavá vůně. Je to podobné, jako když si koupíš nové auto. To má také specifický odér, který je jedinečný a neopakovatelný.Prostě se zkus se do toho ponořit, trochu nainhalovat a užít si to. Pokud jsi dostatečně závislý na primkách musíš dojít k poznání, že to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 teď jsou např na antik-prim.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesternove Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 teď jsou např na antik-prim.czDíky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 teď jsou např na antik-prim.czBěhem prvního pololetí tohoto roku by měly být na antik-primu k dispozici i repliky plastových řemenů k PS1 a PS2, zhotovené dle originálů ze 70. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Během prvního pololetí tohoto roku by měly být na antik-primu k dispozici i repliky plastových řemenů k PS1 a PS2, zhotovené dle originálů ze 70. let.A budou i v barvách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 To zní dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se