Kindo88 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Je túži niekto kto sa rozumie hodinám a vie zistiť ci su originál alebo fejk? Dakujem
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 A hlavně, pokud by to byl "zdařilý fejk", tak je potřeba s tím zajít do AD, kde to na požádání zkontrolují, ale zpravidla to lze poznat i dle fotky .
Kindo88 Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 myslim, ze nikam nie je treba chodit ...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Tak tohle poznam i ja, co brejtle v ruce nemel. Fejk jak vysitej. jako fakt manufactured in switchinternet, no jako.. LoL.. :-D
Rodkopf Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Manufactured in switchinternet Nářez :D , kampak se mu switzerland zakutálelo?
gougy Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 já už bych dál raději nefotil, může TO poškodit čočku fotoaparátu, odborníka netřeba.
Frostie Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 při navlečení těchto fíkú na ruku hrozí okamžitá Ebola a jejich nositele je nutno doživotně izolovat!
Lion Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Teď dej svoje foto, mě by zajímalo kdo je schopnej tohle považovat za originál
Ondoni Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 On to svým způsobem originál je...průhled na "turbo" ve tvaru srdce, jak romantické
gougy Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 On to svým způsobem originál je...průhled na "turbo" ve tvaru srdce, jak romantické obdivuji Tvou představivost, já myslel, že se jim jen nepodařilo vyříznout kolečko
Ondoni Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 obdivuji Tvou představivost, já myslel, že se jim jen nepodařilo vyříznout kolečko Je to kolečko vyřezávané s láskou!
gougy Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Je to kolečko vyřezávané s láskou!jsem se málem udusil pizzou
malda Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Mě připadají ty hodinky v pohodě Když se vymění řemen, udělají na dýze určitě ještě hodně parády:) Navíc, beztlačítkové chrono považuju vyloženě za unikát a vrchol hodinářského umění. O tom srdíčku už tu byla řeč. Prostě, jak by řeklo aukro, značkové hodinky, netřeba blíže představovat, znalci ocení.
Bob Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Jen vic takovych vlaken, krasne mi to zvedlo naladu v pracovnim procesu
FraK Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Ty jsou teda fakt husty. Trosku mi to pripomina casy, kdy si lidi davali mercedesi hvezdy na stodvaci.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.