šíma Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Potřeboval jsem společenské hoďky a tohle je teda opravdu nádhera, Platil jsem je minulou středu do Německa (nejsem bohužel tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat hodinky v Koscomu). a právě je přinesl kurýr. Že by definitivní? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gratuluju. Jsou bezvadně jenoduché.Taky jsem si je nejednou prohlížel, i v tom zmíněném Koscomu, a řada Viro je povedená. Směřoval jsem k bílému nebo modrému ciferníku, ale nakonec to dopadlo všechno jinak.Ať se dobře nosí nejen při společenských událostech a budu se těšit na další fotky.
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Krásné oblekovky. Výborná velikost.Škoda, že nemají inverzní datumovku.
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gratulace! Podle mě hodně zkušená volba, moc se mi líbí. Ať dělají radost
Danny_1989 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 v jednoduchosti je krása, komu nechybí lumi, výborná volba na poli "společenských" hodinek... gratulace k výběru!
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Parádní kousek, gratulace
šíma Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Děkuji za pochvalu, mám je teprve asi 4 hodiny a už mě stály půl roku života. Svět se mi zhroutil po jejich uvedení do provozu, protože měly odchylku +4 s. Ale ne za den, ani za hodinu, ale za minutu. Tak jsem po krátké úvaze pokorně naklusal do Koscomu a modlil se k hodinkovému bohu, ať to dobře dopadne. Bylo mi jasné že jde o závadu, která je mimo možnosti seřízení strojku a představa posílání balíčku zpět do Němec a čekání na vyřízení reklamace mi vůbec nedělala dobře. Pak jsem si vzpomněl, že jsem kdysi něco slyšel o slepeném, nebo překříženém vlásku a to mi naštěstí ochotný mladý servisman potvrdil. Stalo se zřejmě během přepravy. Řekl že se na to tedy podívá a když jsem se po dvaceti minutách vrátil z lehkého oběda v KFC, bylo možno o závadě mluvit v minulém čase. Navíc mě potěšil informací, že hodinky jsou od výrobce seřízeny na odchylku téměř +/- 0 s. Gloria Koscom !
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Potřeboval jsem společenské hoďky a tohle je teda opravdu nádhera, Platil jsem je minulou středu do Německa (nejsem bohužel tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat hodinky v Koscomu). a právě je přinesl kurýr. Že by definitivní? Děkuji za pochvalu, mám je teprve asi 4 hodiny a už mě stály půl roku života. Svět se mi zhroutil po jejich uvedení do provozu, protože měly odchylku +4 s. Ale ne za den, ani za hodinu, ale za minutu. Tak jsem po krátké úvaze pokorně naklusal do Koscomu a modlil se k hodinkovému bohu, ať to dobře dopadne. Bylo mi jasné že jde o závadu, která je mimo možnosti seřízení strojku a představa posílání balíčku zpět do Němec a čekání na vyřízení reklamace mi vůbec nedělala dobře. Pak jsem si vzpomněl, že jsem kdysi něco slyšel o slepeném, nebo překříženém vlásku a to mi naštěstí ochotný mladý servisman potvrdil. Stalo se zřejmě během přepravy. Řekl že se na to tedy podívá a když jsem se po dvaceti minutách vrátil z lehkého oběda v KFC, bylo možno o závadě mluvit v minulém čase. Navíc mě potěšil informací, že hodinky jsou od výrobce seřízeny na odchylku téměř +/- 0 s. Gloria Koscom !takže klasická česká standardka vočíhnout v koscomu koupit v německuservisovat v koscomu jinak hodinky pěkný to jo
šíma Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Vzhledem k dalšímu nesmyslnému útoku od pana YPO na můj příspěvek vlákno zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.