JJ Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Mám v autě v palubní desce quartz hodiny (kulaté, průměr ciferníku 52mm) a tak nějak mi to začalo připadat nedůstojné toho mahagonu okolo ;-) Chtěl bych to tedy nahradit něčím mechanickým. Nemáte někdo nějaký tip? Ty automobilové PRIMky asi použít nemohu, protože by to bylo zapuštěné a nevím, jak bych řešil natahování (a design není tak úplně jak bych chtěl). Asi nejvíc by se mi líbily hodiny natahované knoflíkem vedle ciferníku (a la ty palubní hodiny z MiGů, Zlínů atd., ale ty jsou moc humpolácké), případně otáčením lunety. Design nějaký decentně konservativní.
gandalf Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Dej tam automaty, zadrncáš si po dálnici a máš natažíno.
RomanP Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 :-) to mě ani nenapadlo řešit a to mám jako člen chronomagu v palubce display a ještě k tomu svítí modře. Stydím se :-( Pokud to vykucháš, neváhej a pošli foto :-)
Jeremy Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Hezký značkový palubní hodiny dávají do Bentleyů
JJ Odesláno 4. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Ano, něco jako je ten Bentley by se mi také líbilo, ale obávám se, že i tam to bude Quartz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se