Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem to štěstí a viděl jsem tyhle pětky krátce po vybalení. Řekl bych, že jde o poměrně univerzální hodinky pro každodenní nošení za cenu, kterou v tradičně vysoké  kvalitě umí jenom Seiko. Z udávaných rozměrů jsem odvozoval, že budou dost velké, ale na zápěstí cca 19cm jsou úplně v pohodě a samozřejmě, že se budou vyjímat i na silnější tlapě. Jsou to prostě velké hodinky, tak jak se na pilotky sluší, ale rozhodně žádné nevkusné orloje. Na první dojem na mě působí, že působí nepatrně menší než Archimede XLH. Líbí se mi !!!  :cheers:  No a šup s nimi na tu kůži.

Odesláno

gratuluji k žhavé novince z rodiny seiko5 sports.

mně se tyhle nové pilotky/military docela líbí. u seiko5 je design dost často inspirovanej dražšími modely, ale i o tom pětky jsou.

peoplem zmiňovaná nová babysuma mě třeba neslovují (jsou prostě hrozný), a přitom starší pepsi SNZF15 řadím spolu s několika málo dalšími za vůbec nejhezčí pětky sports.

tyto mi přijdou jako příjemný zpestření nabídky a navíc, aspoň podle fotek, mají povedené pouzdro a parádní korunku.

co taky oceňuju třeba proti starým military, je velký plochý ciferník v celém průměru - vlastně možná vůbec největší z pětek a že je tam vidět odkaz na pilotky, tak se zrovna tahle velikost hodí. pěkné.

jen tu luminiscenci mohli dát na všechny indexy.

Odesláno

gratuluji k žhavé novince z rodiny seiko5 sports.

mně se tyhle nové pilotky/military docela líbí. u seiko5 je design dost často inspirovanej dražšími modely, ale i o tom pětky jsou.

peoplem zmiňovaná nová babysuma mě třeba neslovují (jsou prostě hrozný), a přitom starší pepsi SNZF15 řadím spolu s několika málo dalšími za vůbec nejhezčí pětky sports.

tyto mi přijdou jako příjemný zpestření nabídky a navíc, aspoň podle fotek, mají povedené pouzdro a parádní korunku.

co taky oceňuju třeba proti starým military, je velký plochý ciferník v celém průměru - vlastně možná vůbec největší z pětek a že je tam vidět odkaz na pilotky, tak se zrovna tahle velikost hodí. pěkné.

jen tu luminiscenci mohli dát na všechny indexy.

díky, přesně kvůli velkému ciferníku po celém průměru, jsem se rozhodl pro novinku oproti staršímu typu (SNZG11K1).  A máš pravdu, jediné co bych vylepšil je luminiscence... Dneska už 3 hod. koukám po řemenech a už mám oči takhle   :eek: ! 

Odesláno

Měl jsem to štěstí a viděl jsem tyhle pětky krátce po vybalení. Řekl bych, že jde o poměrně univerzální hodinky pro každodenní nošení za cenu, kterou v tradičně vysoké  kvalitě umí jenom Seiko. Z udávaných rozměrů jsem odvozoval, že budou dost velké, ale na zápěstí cca 19cm jsou úplně v pohodě a samozřejmě, že se budou vyjímat i na silnější tlapě. Jsou to prostě velké hodinky, tak jak se na pilotky sluší, ale rozhodně žádné nevkusné orloje. Na první dojem na mě působí, že působí nepatrně menší než Archimede XLH. Líbí se mi !!!  :cheers:  No a šup s nimi na tu kůži.

To s tou kůží se lépe řekne, než udělá ! Při tolika možnostech... :sweatdrop:

Odesláno

také jakožto nováček pokukuji po nějakých mechanických hodinkách a kvůli ceně jsem s výběrem skončil mezi Seiko. Před pár lety jsem sice měl vybrané Trasery (classic automatic Pro), ale přestali je vyrábět a ty nové modely se mi nelíbí, navíc jsou za dvojnásobek.

Tyhle decentní pilotky/military hodinky od Seiko se mi líbí. Nemám rád, když jsou hodinky přeplácané.

Pořád zvažuji jestli jít do SNZG17. Kdyby byl dostupný "J" model, tak už je mám. Nad "K" pořád váhám.

Odesláno (upraveno)

ale Made in Japan vypadá líp jak bez potisku. Těch pár stováků jsem ochoten zaplatit navíc. Ale creationwatches je prostě už nemají. Dají se koupit jinde, ale jsou ne o stováky, ale o tisíce dražší.

Je to asi jako s autama. Volvo ze Švédska - pecka, chci. Volvo z Belgie - no ještě to kousnu. Volvo z Číny - nezájem. Přitom to můžou být kvalitativně shodná auta a liší se jen zápisem v TP.

Upraveno uživatelem eLzyx
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dnes konečně přišla ta správná pošta, a já posílám fotky s řemenem  :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno

Dodatečně gratuluju ke skvělému výběru.

S tím řemenem vypadají opravdu dobře. Kdybych neměl už ty své ?staré? military od Seika, šel bych asi taky do tady těch.

Ať ti dělají dlouho radost.

Odesláno (upraveno)

Jsou perfektni za tuto cenu. Mel jsem take radu SNZG, ale byly na me male. Ruka 19,5cm. Tyto jsou akorad a tomu jeste hacking a rucni natah. Jsou to krasne zpracovane univerzaly.

EDIt: Objednal jsem k nin maratac s bilym prositim, tak uvidime jak jim sedne.

Upraveno uživatelem blam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...