Lukinor Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Zdravím všechny fandy hodinek a zvláště značky Seiko.Jako začátečník na fóru jsem si na doporučení zkušenějšího kamaráda (AVE) pořídil PRVNÍ AUTOMATY, a to již v názvu zmiňované...Podle dostupnosti, tedy nedostupnosti fotek i hodinek samotných na serverech se asi jedná o nějaký nový model, takže jsem objednával trochu na slepo, ale rozhodně nejsem zklamaný. Na to, že jsou to 44" mi nepřipadají vůbec mohutné, možná za to může matné provedení pouzdra, lesklé jsou pouze okraje dýnka a část mezi nožičkami. Pro znalce uvádím kalibr 4R36 (24 Jewels), sklo Hardlex Crystal, rozměry 44/13 mm, 100M Water Resistance. Mám z nich velkou radost a doufám, že mi vydrží !Zatím na nylonovém řemínku, až budou na pořádném řemenu, foto doplním ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Ty vypadají moc parádně... Gratuluju!
Chorche Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Tolik diskutované nové pilotky od Seika.... jseš tady asi první majitel.Gratuluju a ať dělají dlouho radost.
Lukinor Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Děkuji,asi to znáte jaké to je se pořád koukat na zápěstí, když je tam něco nového :-D Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem Lukinor
farkyostrava Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 letušky a podzim ? ideal ... jinak rozměr/průměr je naprosto irelevantní .. záleží jen a jen na gustu majitele a popřípadě velikosti ručky.... 42 mm na 16 cm ručce může být moc, na 21 málo, 44 mm na 16 ručce je OBR na 23 je tak podprůměr .... takže užívej a slovy klasika/Frantíka buď šťastný
Lukinor Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Pravda, zápěstí sice žádný arnold, ale líbí se mi kus hodinek na ruce, takže spokojenost :-)
People Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Lol. Tolko krasnych modelov od seika sa tento rok objavilo ale toto je presny opak.
Chumpus Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Lol. Tolko krasnych modelov od seika sa tento rok objavilo ale toto je presny opak.People, člen Chronomagu, v kolektivu oblíbený... Lukinore, gratuluji. Já bych šel o kategorii výš do designově podobných sarg011, ale někde se začít musí Ať dobře slouží.
People Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Fakt? Oblubeny? Som si to myslel, ale nebol som si isty. Prislo mi vtipne, ze som sa zamyslal, ze preco estu tu nikto nema tie nove mini "suma", ktore su sympaticke a uz su par tyzdnov na trhu a toto sa objavilo relativne nedavno a je to ocividny paskvil a hned uz je aj na fore. Jj. Inak blahozelam k seikam. Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem People
instant Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 ale ked poviem ze to budu popularne hodinky tak si plieskate po čele, že to až sem počujem Lukinore, blahoželám k Seikám. Peopla si nevšímaj, jeho spoločenské spôsoby absolvovali lobotómiu
Daemonultimate Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Gratuluju k výběru, dobře to začíná a určitě bude i pokračovat. Pětková řada má fakt velkej záběr..... a Ty máš nový hodinky, na světě může být přeci jen krásně, ale nějakej obláček se vždy objeví. Bez nich by to nebylo ono
vraby Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Gratulace,vypadají dobře. Nemusel bych datum a den. Co nějaký pilot řemen s nýty? Určitě by hodinky ještě vylepšil.
misoo Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Velmi pekne 5ky, uzivaj dlho a dobre
Ondrej71 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Pěkné pilotky od Seika, mně se líbí. Gratuluju
ggrand Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Gratuluju k novým hodinkám, ale pýpl má celkem pravdu, ale proti gustu...
Lukinor Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 People, člen Chronomagu, v kolektivu oblíbený... Lukinore, gratuluji. Já bych šel o kategorii výš do designově podobných sarg011, ale někde se začít musí Ať dobře slouží. Sarg 011, moooc pěkné, více oblekovky, ale ty určitě člověk taky potřebuje, že?
Lukinor Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 ale ked poviem ze to budu popularne hodinky tak si plieskate po čele, že to až sem počujem Lukinore, blahoželám k Seikám. Peopla si nevšímaj, jeho spoločenské spôsoby absolvovali lobotómiu Díky za podporu, kritiku snesu, ale u tvoji zprávy jsem se fakt zasmál
Lukinor Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Kluci, pošlete mi pár odkazů na stránky s řemenama, popř. váš tip ? Předem děkuji ...
vraby Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 http://www.strapshop.cz/ ( zdejší člen Baker) a nebo tady http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html
instant Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Díky za podporu, kritiku snesu, ale u tvoji zprávy jsem se fakt zasmál ALe my Peopla mame radi, usilovne prispieva aj s fotkami, len on je niekedy slon v porcelane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se