Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny fandy hodinek a zvláště značky Seiko.

Jako začátečník na fóru jsem si na doporučení zkušenějšího kamaráda (AVE) pořídil PRVNÍ AUTOMATY, a to již v názvu zmiňované...

Podle dostupnosti, tedy nedostupnosti fotek i hodinek samotných na serverech se asi jedná o nějaký nový model, takže jsem objednával trochu na slepo, ale rozhodně nejsem zklamaný. Na to, že jsou to 44" mi nepřipadají vůbec mohutné, možná za to může matné provedení pouzdra, lesklé jsou pouze okraje dýnka a část mezi nožičkami. Pro znalce uvádím kalibr 4R36 (24 Jewels), sklo Hardlex Crystal, rozměry 44/13 mm, 100M Water Resistance. Mám z nich velkou radost a doufám, že mi vydrží !

Zatím na nylonovém řemínku, až budou na pořádném řemenu, foto doplním ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Děkuji,

asi to znáte jaké to je se pořád koukat na zápěstí, když je tam něco nového :-D

Upraveno uživatelem Lukinor
Odesláno

letušky a podzim ? ideal ... jinak rozměr/průměr je naprosto irelevantní .. záleží jen a jen na gustu majitele a popřípadě velikosti ručky.... 42 mm na 16 cm ručce může být moc, na 21 málo, 44 mm na 16 ručce je OBR na 23 je tak podprůměr .... takže užívej a slovy klasika/Frantíka buď šťastný :smoke:

Odesláno

Lol. Tolko krasnych modelov od seika sa tento rok objavilo ale toto je presny opak.

People, člen Chronomagu, v kolektivu oblíbený...

Lukinore, gratuluji. Já bych šel o kategorii výš do designově podobných sarg011, ale někde se začít musí :) Ať dobře slouží.

Odesláno (upraveno)

Fakt? Oblubeny? Som si to myslel, ale nebol som si isty.

Prislo mi vtipne, ze som sa zamyslal, ze preco estu tu nikto nema tie nove mini "suma", ktore su sympaticke a uz su par tyzdnov na trhu a toto sa objavilo relativne nedavno a je to ocividny paskvil a hned uz je aj na fore.

Jj. Inak blahozelam k seikam.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

ale ked poviem ze to budu popularne hodinky tak si plieskate po čele, že to až sem počujem :)

Lukinore, blahoželám k Seikám. Peopla si nevšímaj, jeho spoločenské spôsoby absolvovali lobotómiu

Odesláno

People, člen Chronomagu, v kolektivu oblíbený...

Lukinore, gratuluji. Já bych šel o kategorii výš do designově podobných sarg011, ale někde se začít musí :) Ať dobře slouží.

Sarg 011, moooc pěkné, více oblekovky, ale ty určitě člověk taky potřebuje, že?  :)

Odesláno

ale ked poviem ze to budu popularne hodinky tak si plieskate po čele, že to až sem počujem :)

Lukinore, blahoželám k Seikám. Peopla si nevšímaj, jeho spoločenské spôsoby absolvovali lobotómiu

Díky za podporu, kritiku snesu, ale u tvoji zprávy jsem se fakt zasmál  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...