Přejít na obsah

?(h)ämij

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

.

post-19004-0-59748700-1483006196_thumb.jpg

post-19004-0-96965600-1483006888_thumb.jpg

post-19004-0-48723700-1483006897_thumb.jpeg

post-19004-0-39391000-1483006905_thumb.jpeg

post-19004-0-14420500-1483006911_thumb.png

Upraveno uživatelem maxipesfik
  • Odpovědi 540
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Při představě, že si někdo v dobré víře koupil verzi Davosa...

Odesláno

Asi tak, proste to vsechno bouchaj v jedny fabrice pod ruznejma znackama, stejne jako treba Grovana, Steinhart, Debaufre...

Ale to není otázka posledních let že více značek používá stejné pouzdro - a někdy se ty hodinky liší jen logem natištěným na cifru...

Pro příklad moje Candino - vintage quartzy a jejich sourozenci Heuer, Sinn, Dugena, Bell & Ross, Bucherer - a to jsou jen ty co jsem našel.

Odesláno (upraveno)

No dobře, ale ve stejné fabrice to nekrouhaj, ne?

Celé hodinky asi ne, to si kompletoval asi každý výrobce zvlášť. Ale minimálně Candino a Heuer dělala jedna dílna, liší se jen logem na cifru. Podle označení zevnitř na dýnku ty pouzdra chrlila(a kdoví kolik druhů chrlí dnes) jedna firma - MRP SA, založená 1953, kanton Jura, na stránkách uvádějí 200 zaměstnanců, z toho 160 ve výrobě.

Upraveno uživatelem honza440
Odesláno (upraveno)

Něco z HH soudku... kdo nechce utrácet přes ?500k za Ríšu s turbem, může mít na lítačku s košem levnější quartz verzi jeho skullů za cca ?25 ve všech možných kombinacích :)

HTB1LrpRNVXXXXXYapXXq6xXFXXXH.jpg?size=1

HTB1GFahNVXXXXXmXFXXq6xXFXXXD.jpg?size=2

Edit : Zdroj obrázků - Aliexpress.com

Upraveno uživatelem T1000
Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

tak tohle je velice povedena kompilace hnusu, diky Maxipse.

P.S. skoda tech Roameru:-(

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Wizard-ov tojo, já to postoval jen proto že se to neděje jen v Číně a že už to nějaký pátek takhle funguje - třeba tenhle typ (980.004) má Heuer v katalogu v roce 1984, ostatní jsem nedohledal.

Všichni se tu smějem značkám jako je Festina a Invicta a nakonec to s nima dopadne jako značka Behringer v profi audio branži - výrobce levného vybavení(přiměřeně kvalitního ceně), kterého ale právě díky té ceně prodal obrovské množství, časem pohltil o dost starší zavedené značky jako třeba Midas, Klark teknik, Lab.gruppen(které vyrábějí řádově dražší výrobky ale samozřejmě v mnohem menším objemu). Invicta už začala s Glycine, tak kdo bude další? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...