Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Oblečení, voňavky a na internetu jsem pátral a našel jsem i hodinky rozmezí 8-20tis. KČ (pánské modely)

edit: http://www.hodinky.cz/burberry/index.php?p=pánské

Jasna znacka takovych tech "modnich" labelu - aneb quartz za spoustu penez a k tomu nejake slavne jmeno:-(

Kdo ma na rukou Emporio Armani, nebo Gucci, tak je modni trouba co o hodinkach nevi nic.

Vzal jsem na milost snad jen Calvin Kleina a jeho chronograph Bold Square - je dost masivni a na bezne noseni je idealni. Mel jsem pocit, ze je to jedina firma, kde se to jmeno neprosazuje na ukor hodinkarskeho remesla, ale jinak....za par supu muzes u cinanu objednat treba hodinky Kaja Gott a budes mit pocit ze je to dobra znacka?

Jinak davam do diskuse:

Treba ty Kleiny jsou "swiss made" a spousta techto dalsich taky, takze mam pocit, ze ten kdo si kazi povest jsou spis svycari, nez ti co delaji faky, protoze ziskavam cim dal vetsi pocit, ze vlastne svycary muze delat kde kdo. Tedy dalsi logicka vec - ze by to nemelo stat takovou rachu a posledni, ze tim padem cim dal vic lepsi faky lakaji logicky vic lidi, kteri maji pocit, ze na ne swiss made vlastne taky hraje levou.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno (upraveno)
Calvin Klein patri pod Swatch group takze to je ina muzika :)

Bohuzel spousta tech modnich taky patri do svycarsky koncernu. Uz v tom ani nedrzim prehled. Nevyhoda techle znacek je ze si napali cenu jak se jim zlibi, aniz by to nutne znamenalo kvalitativni parametr.

Odesláno

Naprosta pravda ale stale si najdu medzi ludmi svojich priaznivcov. modny trend urcuju znacky viditelne na obleceni a k tomu patria aj stylove znackove hodinky od modnych znaciek. rozoberat tuto temu je ako pchat prst do osieho hniezda.

je to kazdeho osobna vec. mam vela kamaratiek, kt uprednostnuju hodinky DKNY, CK a pod. tak ci onak ak sa jedna o kusky swiss made furt tam bude ETA quartz eventualne pri tych lepsich mechanicka ETA , kt clovek moze najst napr v Certine a pod swiss znackach. len to nebude takeho zvucneho mena ako uz spomenuty CK pre ludi zijucich modov

Návštěvník Snow
Odesláno

Měl jsem v ruce tyto hodinky, byly dobře zpracované, nicméně byly to jen předražené quartzky, cena 22,990Kč.

Jinak Burberry je britská firma vyrábějící oděvy a modní doplňky, ale zřejmě už jsi byl obeznámen.

burberryarcticwatch.gif

Odesláno (upraveno)
Jasna znacka takovych tech "modnich" labelu - aneb quartz za spoustu penez a k tomu nejake slavne jmeno:-(

Kdo ma na rukou Emporio Armani, nebo Gucci, tak je modni trouba co o hodinkach nevi nic.

Vzal jsem na milost snad jen Calvin Kleina a jeho chronograph Bold Square - je dost masivni a na bezne noseni je idealni. Mel jsem pocit, ze je to jedina firma, kde se to jmeno neprosazuje na ukor hodinkarskeho remesla, ale jinak....za par supu muzes u cinanu objednat treba hodinky Kaja Gott a budes mit pocit ze je to dobra znacka?

Jinak davam do diskuse:

Treba ty Kleiny jsou "swiss made" a spousta techto dalsich taky, takze mam pocit, ze ten kdo si kazi povest jsou spis svycari, nez ti co delaji faky, protoze ziskavam cim dal vetsi pocit, ze vlastne svycary muze delat kde kdo. Tedy dalsi logicka vec - ze by to nemelo stat takovou rachu a posledni, ze tim padem cim dal vic lepsi faky lakaji logicky vic lidi, kteri maji pocit, ze na ne swiss made vlastne taky hraje levou.

Mam obcas na ruce i hodinky od Armaniho a jako trouba si nepripadam. Obcas jsou to quartzky od Armaniho, obcas quartzky od Dieselu, obcas rucne natahovaci Speedmastery Moonwatch, obcas starsi automaticke Seamastery, obcas jeste jine Omegy. Nosim hodinky jake chci a je mi jedno co si "znalci" nebo laikove mysli a vyhovuje mi to. Nekdy podle obleceni a nalady vyberu to, jindy ono.. :rolleyes:

Jinak jeste k tematu, hodinky z produkce Burberry me designove nijak zvlast neoslovuji i kdyz neco malo celkem solidne vyhlizejicich a zpracovanych hodinek maji. Vybrat bych si asi dokazal, ale duvod k tomu zatim nemam.. ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Ja osobne nemusím hodinky značiek ako: Gucci, LaCoste, DKNY, a ani Calvin Klein. Som názoru nech každý robí to čo vie... Tak isto by som si nekúpil oblek Ulysse Nardin alebo automobil Vacheron Constantin (ak by niečo také existovalo).

okrem toho sú ceny týchto hodiniek značne naddimenzované...

Odesláno

Nešoupat všechno do jednoho pytle, prosím! Třeba Hermes hodinky? To už mi nepřijde jako pouhá licenčka. Jinak Burberry mám rád a hodinky jsem měl v ruce, ale bylo to zklamání, přišly mi jak z plechu... :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)
Ja osobne nemusím hodinky značiek ako: Gucci, LaCoste, DKNY, a ani Calvin Klein. Som názoru nech každý robí to čo vie... Tak isto by som si nekúpil oblek Ulysse Nardin alebo automobil Vacheron Constantin (ak by niečo také existovalo).

okrem toho sú ceny týchto hodiniek značne naddimenzované...

>

Ta casto premrstena cena tech "znackovych" hodinek je prave to, o cem mluvim. Design a funkcnost nekomentuji - daji se tam opravdu najit hezke navrhy, ale castym kamenem urazu je prave to "siti horkou jehlou" jen na efekt, tim padem sice hezke, ale ne vzdy kvalitni.

Uznavam, ze treba kolekce Dieselu je co se tyce designu hodne povedena, o Kleinovy jsem uz psal, ale neni to zazrak technologie - coz je hlavni duvod, proc sem na chronomag spousta lidi chodi:-)

No a maji jeste jeden minus, vzhledem k absenci tradice se stava, ze nekdo rozjede kolekci a za par let se tise vytrati. A pak aby se clovek pidil po nejakem servisu. A to je to co mi vadi

A Hermés - kdyby byly v mode lokomotivy, tak je zacne delat taky:-)

Odesláno

Ne že by se mi tyto modní značky hodinek líbily, ale co to píšeš, že ceny jsou naddimenzované. To jako ceny hodinek IWC nebo PP naddimenzované nejsou? :worried_anim: Cenu u mechanických hodinek v prvé řadě tvoří značka a její ohlas u zákazníků, až pak je materiál ze kterého jsou vyrobeny nebo stroj. Takže ceny všech hodinek /nebavím se o produkci stánkařů/ jsou dooost naddimenzované, ale je spousta lidí co toto naddimenzování ceny rádi překryjí pocitem vlastnictví prestižního kusu.

Odesláno
Nechci mít stejnou značku na spoďárech a na hodinkách :(

239764uBDA_w.jpg

mně to neva...akorát pleas furt ne a ne vyrábět hodinky :whistle:

Odesláno
Ne že by se mi tyto modní značky hodinek líbily, ale co to píšeš, že ceny jsou naddimenzované. To jako ceny hodinek IWC nebo PP naddimenzované nejsou? :worried_anim: Cenu u mechanických hodinek v prvé řadě tvoří značka a její ohlas u zákazníků, až pak je materiál ze kterého jsou vyrobeny nebo stroj. Takže ceny všech hodinek /nebavím se o produkci stánkařů/ jsou dooost naddimenzované, ale je spousta lidí co toto naddimenzování ceny rádi překryjí pocitem vlastnictví prestižního kusu.

Ja vidim rozdiel medzi tým ak si dá Lacoste ceny za svoje hodinky 10 000 Kč a ak si dá Longines cenu 50 000 Kč...

Nevadí mi, že u Lacoste stoji sveter alebo triko xy Kč, to robiť vedia..., tak je pochopiteľné, že tomu odpovedá cena. Ale hodinky robiť nevedia, preto je tá cena podľa mňa nie na mieste... :crying_anim02:

Odesláno
ja nedam dopustit na svoje pracovni CK, zazily se mnou kde co, vana, bazen, more, lyze, seskok z letadla, bouracku v aute, hospodsky bitky a jsou naprosto neznicitelny. DSCN0844.jpg

Ze ti ruka neupadne, ty jsou priserny :lol2: :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...