wizard-ov Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Zelené želvy SRPB01 přistály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ooooo, moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Zelené želvy SRPB01 přistály...Pane Lorenc, jak dlouhá je vůbec ta runway u vás? Vejde se to tam vůbec... Jinak hezká barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Díky, díky...na první pohled vypadají o dost lépe než PADIny. Hlavně se mi zdá, že ten hardlex není takový plexiskloidní jako u PADI. Mrknu zítra na sluníčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Pěkné, moooc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Vypadají sqěle. Takový by se mně šikly k moři - yes LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 To je pech mit podobnej vkus... jsou dobry, jsem mel na ne vcera odpoledne prst na spousti, paxem si vzpomnel ze mam LV, a radsi odpalil neco jinyho, spis trochu do modra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Elvéčka jsou pro děcka, chlapi nosí Seika ;o))Paxe pochlub...Jinak, píše mi nějaký pan Ward, že se cosi brzy vynoří z vln hrdého Albionu... Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Peťo, vytáhneš je aspoň do koupelky? Nebo budou enem ve folijich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Dneska jsem si s nima normálně na hajzlu umyl ruce...prostě dajvr k pohledání ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Tak snad už jsi je odpanil. Vypadají zajímavě, gratulka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Dneska jsem si s nima normálně na hajzlu umyl ruce...prostě dajvr k pohledání ;o)Twl, to já běžně dělám až s hodinama, co mají WR 300... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Něco jsem tady nazvracel k mým novým "stálicím", myslím, že mám opět smutné prvenství v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Zase barvičky, koukám. Super je ta dejdejt funkce. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ne ne, žádné barvičky, to možná jen tak vypadá. Jen černá a stříbrná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Když barvy, tak tohle !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 jeste k tomu minaretu...nekde sem si chytrak precet ze ty troje rucky jsou vlastne pribor... no a uz to zpet nevodkoukam a naprostej souhlas ve dvou vecech:- ty hodinky jsou za ty prachy o dve ligy vejs- se svejma bilejma gmt chrchlwrdrbbbrrd mam uplne stejnej problem - furt je chci dat pryc ale nejak mi to nedava smyslplus jeden nesouhlas - ta znacka ve mne nebudi zadny emoce, at uz je logo jakykoliv (ale to novy je o poznani lepsi... akorat s tim umistenim to obcas nektery lidi drazdi no)tak gratuluju a jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Za ty parkovací lístky bys měl minimálně Seiko 5 ve full goldu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 No jo, musím každý den u baráku parkovat pod kamerama, místní fetkám se líbí moje obstaróžní navigace a už mi dvakrát vybrali auto. To víš, mít Oktávku s Kolumbem, toť sen ostravských fotrů, aby mohli bezpečně do Castoramy v Czieszyne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 V které čtvrti bydlíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se