olin001 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Zdar co si myslíte o těch to http://www.hodinky-koscom.cz/cz/wenger-60-0641-112 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Hodinky jsou to pekne, safir+keramika, dobra kombinace a wr 200m. Skoda jen te baterie.
Kluk jako buk Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Cena bude zřejmě nadstřelená kvůli tej limitce, za to bys měl Štajny s tahem a v automatu, ale jinak jsou pěkný.
David Tichy Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Moc pěkná kombinace modro-bílé. Ciferník vypadá fakt super. Jenže dát za ně o 4k víc než "obyč".
olin001 Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Jo ta cena je trochu vyšší měl bych je za 8,5k .....že jsou to baterkáče mi nevadí.....automatů už pár mám
Liqid Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Cifr je super, luneta taky. Škoda toho silikonu a loga, udělat to jako Victorinox, kde mají logo bez barev, tak jsou super.
Toblin Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Me se libi. Ve srovnani se standardnim modelem bych do nich sel ;-)
Petr_123 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Já měl chvíli základní model, koupen ještě před ČNB sankcí. Za ty peníze v pohodě hodinky. Na ruce příjemné, velmi dobrá lumi. Tyhle se mi líbí, ale ta cena je už hodně nadsazená.
olin001 Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Líbylo by se mi ten modrý silikon střídat s meshem ....
StanoBare Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Logo mohlo byť tiež v lumi, čím by suplovalo zvýraznené označenie pozície 12.Edit: pozerám, že Victorinox to už tak má vyriešené. Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem StanoBare
Filip.J Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Sakra ty se mně ale hodně líběj!
Jiří Štencek Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 Je to tak.. cena je vyšší kvůli limitované edici a balení (voděodolný kufřík vhodný například na foťák + fotokniha s akrtickou přírodou). Nafotili jsme víc fotek zde http://www.hodinkywenger.cz/wenger-sea-force-arctic-light-60-0641-112/ a brzy bude taky video
dandy Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Pekné, ciferník super, len ten dátum mali dať inde. Na šestku.
Roman-ZA Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Cifr je super, luneta taky. Škoda toho silikonu a loga, udělat to jako Victorinox, kde mají logo bez barev, tak jsou super.Ktory model od Victorinoxu mas na mysli?
Liqid Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Třeba tenhle, kde je logo vyvedeno v lumi A nebo jenom nerez
Peter Velky Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Tak mne osobne sa prave na Victorinoxe strasne pacilo ich cervene logo. Bohuzial uz ho tam nedavaju v cervenej. Ale kazdy mame iny vkus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se