jankoxxx Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 trochu fabulacie musi byt siwi dali sme si po jednom malom pifku.
Alexion Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 vidim ze bratstvo nezahala. tak nabuduci rok sa mozno zucastnim aj ja inak pekne citanie janko.
siwi Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 V 2. 12. 2014 v 16:51, jankoxxx napsal: trochu fabulacie musi byt siwi dali sme si po jednom malom pifku.Tak to jsem hned klidnější Muselo to být fajn.
Návštěvník Alda Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 2. 12. 2014 v 16:02, Frantik napsal: zima, chata, špek, klobasky a chlast - nadherna kombinace :-)a ty hodinky taky noFranto ja vedel, ze se chytnes. Dobre to bylo. Nejsme zadne Béčka.
Frantik Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 6:10, Alda napsal: Franto ja vedel, ze se chytnes. Dobre to bylo. Nejsme zadne Béčka. No vypadá to tak :-)
nickolas Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Chlapi, uprimne zavidim! V tomto rocnim obdobi je podobna akcicka na horske chaloupce balzamem na dusi. Zvlast kdyz je osazenstvo spojovano silnou soudrznou virou! Muselo to byt paradni. Asi sesmolim inzerat "vymenim Orisy za Konradovky"!!! A Janko, klobouk dolu za poutave vypraveni!
Návštěvník Alda Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 7:41, nickolas napsal: Chlapi, uprimne zavidim! V tomto rocnim obdobi je podobna akcicka na horske chaloupce balzamem na dusi. Zvlast kdyz je osazenstvo spojovano silnou soudrznou virou! Muselo to byt paradni. Asi sesmolim inzerat "vymenim Orisy za Konradovky"!!! A Janko, klobouk dolu za poutave vypraveni!Radi te privitame :-)
JaRooN Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Kluci paráda. Hezká pohádka, nádherné hodinky. Chaloupka vyvolává nostalgické vzpomínky. Asi se někdy přihlásím až budete dělat další "sešn". Ale do sekty se asi přihlásím až dokončím stavbu vlastní "chaloupky"...
nickolas Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 7:46, Alda napsal: Radi te privitame :-)Tak, sahla na me svata ruka...jsem ztracen! Edit: SPASEN!!!
CEGY Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tohle je dobrá reklama. Takové rekrutační promo vlákno. No, aby jste pro příští ročník nemuseli hledat něco většího.
Návštěvník Alda Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 8:03, CEGY napsal: Tohle je dobrá reklama. Takové rekrutační promo vlákno. No, aby jste pro příští ročník nemuseli hledat něco většího.Do tohodle nejdem. To mozna Rolexari. :-) Kdyz uz tak neco takoveho.
marecenator Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 8:03, CEGY napsal: Tohle je dobrá reklama. Takové rekrutační promo vlákno. No, aby jste pro příští ročník nemuseli hledat něco většího.Tu by mohol byt problem napriklad so zajistenim materialu pre hadankostroj Konradenmaschine, nikde nevidim latrinu potrebnu k rozjimaniu osamote, nene hosi, nevymyslat pitchoviny! Konradovi vdaka!!
Návštěvník Alda Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 8:59, marecenator napsal: Tu by mohol byt problem napriklad so zajistenim materialu pre hadankostroj Konradenmaschine, nikde nevidim latrinu potrebnu k rozjimaniu osamote, nene hosi, nevymyslat pitchoviny! Konradovi vdaka!!Mas recht. Bez latriny s teplomerem a satelitnim telefonem ani ranu.
CEGY Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 9:21, Bedjasson napsal: ...na Relaxu jsem párkrát spal a nelíbilo se mi tam...a jak píše Aldávius, je to spíše pro srazy leštěnek.Tady jde hlavně o kapacitu. Aby bylo možno všechny ubytovat..
CEGY Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 No, já jsem s logem problém neměl, byly to supr hodinky. Jenže mé druhé já mi furt šeptalo, ať je prodám a zkusím ještě něco jiného. Tenhle rok mělo mé druhé já dost navrch. Chtělo by to od vás nějaké ty potápky. Až budete s guru zase transvesmírně spojeni, tak mu připomeňte, ať něco přichystá. To by se mohly vaše řady rozrůst.
MJ. Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 10:44, Bedjasson napsal: ...ano, ano, chovali jsme se vzorně.
siwi Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tenhle příběh by stálo za to Konradovi poslat. Docela by mě zajímalo, jestli jinde ve světě má Damasko tolik pravověrců, kteří jsou ostatními taky považováni za sektu
McStinger Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Márne som hľadal perláž na fotke kadibúdky, Predpokladám, že perláž bola vo veľkom množstve zvnútra a to primárne na doske. Inak špica report
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se