Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bulgari Octo Maserati 100th Anniv. Limited Edition

http://blog.perpetuelle.com/watches/bulgari-octo-maserati-100th-anniv-limited-edition-chronograph/

Maserati oslavuje své sté výročí založení a Bulgari nemůže stát stranou. Obě značky jsou již od roku 2012 oficiálními partnery a tak Bulgari příchází s novým modelem chronografu vydaným v limitované edici, která obsahuje 1914 vyrobených kusů. V minulosti, kdy jsem o značce neměl dostatečné informace, jsem ji přehlížel a bral jako značku spíše módních hodinek. Dnes vím, jak dalece jsem byl od pravdy. In house strojky, ruční výroba, moderní materiály včetně křemíku a hodinářská legenda Gérald GENTA. Již nejsem na pochybách, že tato značka má ve zvučné hodinařině své zasloužené místo.

Bvlgari-Octo-Maserati-Chronograph.jpg

Bvlgari-Octo-Maserati-Chronograph-Limite

Bvlgari-Octo-Maserati-Chronograph-Caseba

Bulgari-Velocissimo-calibre-BVL-328-620x

Bulgari-Maserati-Octo-01-thumb-620x358-9

Bulgari-Maserati-Octo-03a-thumb-307x409-   Bulgari-Maserati-Octo-03b-thumb-307x409-

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Fascinuje me ten remen. 28mm minimalne. Skoro jako ke kalhotum. Tenhle aligator neumrel nadarmo....ne ne ne:)

Odesláno (upraveno)

Fotka na ruce je docela špatně vyfocená, přepálená, ale jinak jsou krásny..

Jen nevím, jestli bych vyplázl tolik kaček za značku co dělá voňavky :-D

bulgari dělá šperky... voňavky jako "doplněk" ... asi jako cartier nebo chopard

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem parnass
Odesláno

Tak pokud firmu, ktera ma rucni manufacturu, inhaus strojky a neobvykle napady budeme povazovat za voňavkáře, tak to tady muzeme zavrit a koupit si vsichni Invicty...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...