Daemonultimate Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Bulgari Octo Maserati 100th Anniv. Limited Edition http://blog.perpetuelle.com/watches/bulgari-octo-maserati-100th-anniv-limited-edition-chronograph/ Maserati oslavuje své sté výročí založení a Bulgari nemůže stát stranou. Obě značky jsou již od roku 2012 oficiálními partnery a tak Bulgari příchází s novým modelem chronografu vydaným v limitované edici, která obsahuje 1914 vyrobených kusů. V minulosti, kdy jsem o značce neměl dostatečné informace, jsem ji přehlížel a bral jako značku spíše módních hodinek. Dnes vím, jak dalece jsem byl od pravdy. In house strojky, ruční výroba, moderní materiály včetně křemíku a hodinářská legenda Gérald GENTA. Již nejsem na pochybách, že tato značka má ve zvučné hodinařině své zasloužené místo. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate
railmaster Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ako solitér vypadajú úplne fantasticky, ale foto na ruke sa mi už tak veľmi nepáči. Príliš veľa detailov na puzdre, niekedy menej je viac...
Kid_A Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Fascinuje me ten remen. 28mm minimalne. Skoro jako ke kalhotum. Tenhle aligator neumrel nadarmo....ne ne ne:)
clockyclock Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Fotka na ruce je docela špatně vyfocená, přepálená, ale jinak jsou krásny..Jen nevím, jestli bych vyplázl tolik kaček za značku co dělá voňavky :-D
rastike Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Naozaj pekne a elegantne. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem rastike
parnass Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Fotka na ruce je docela špatně vyfocená, přepálená, ale jinak jsou krásny..Jen nevím, jestli bych vyplázl tolik kaček za značku co dělá voňavky :-Dbulgari dělá šperky... voňavky jako "doplněk" ... asi jako cartier nebo chopard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem parnass
JaRooN Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak pokud firmu, ktera ma rucni manufacturu, inhaus strojky a neobvykle napady budeme povazovat za voňavkáře, tak to tady muzeme zavrit a koupit si vsichni Invicty...
clockyclock Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 bulgari dělá šperky... voňavky jako "doplněk" ... asi jako cartier nebo chopardNo bylo to myšleno s nadhledem
parnass Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 No bylo to myšleno s nadhledem to je mi jasný... taky s nadhledem tam přistála fotka toaletní vody OMEGA aqua terra
clockyclock Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 to je mi jasný... taky s nadhledem tam přistála fotka toaletní vody OMEGA aqua terraTak fotky jsem si všiml až teď
Exiztence Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Líbi se mi decentní trojzubec, zaneradit cifr logem automobilky by z nich udělalo reklamní předmět.
instant Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 hodinky paradne ale upozornujem obecenstvo ze Octo su VELKE hodinky. vacsina z vas by fnukala aj keby to mala pripnute na nohe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se