odjinud Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Tak, a je to tu. Zase vymejšlet nějaký vtipný dárky... :-)Napadá Vás něco? Zkusme společně mírný brainstorming... co letos kupujete? (záměrně neuvádím bližší specifikaci (komu, za kolik), ať to je téma užitečné pro všechny. Dodatek: jo, hodinky neuvádějte, pls :-) Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem odjinud
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 ja mam z redakcie ako vzdy nejake dodavky parfemov a od obchodnikov, co som im fotil nejake reklamy, takze bezne pokrytie mam zaistene a uz len rozmyslam nad nejakou specialitkou pre partnerku - su to jej prve Vianoce, tak uz len stromcek bude pre nu zaujimavost....trochu netradicne ma napadlo, ze by hodinky???
tombed Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Maxi: prvé vianoce? I ty pedofile
Sedlin Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 norskej svetrtelevizní dekusedlo Brooksa kilo mandarinek
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 já mám tip na novinku od tescomy .... váží celkem přesně a verze 1.1 bude mít nerezovou lžíci pro otevřený oheň (již brzy v našem x vašem šopu) http://eshop.tescoma.cz/peceni/odmerky-vahy-a-teplomery/delicia/634556-elektronicka-vazici-lzice-delicia
FraK Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Manželce fén a dětem klasiku: knihy, CD, lego, autodráhu, létající kluzák (házedlo), lístky na muzikál, vstupenky do aquaparku a telefon.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Maxi: prvé vianoce? I ty pedofile ma uz sedem rokov ale vypadá len na 5
odjinud Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Tak zpět... hoďte sem ještě nějaké Vaše tipy, pls. Začínám být lehce nervní, zatím mám akorád pro otce basu Prazdroje a štangli uheráku...
lucid Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Nevím sice co žena očekává, ale dostane tohle. Chlapec dostane boxovací pytel a holka kuchařku.
saida Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) To jako vážně k vánocum uklízecí náčiní?To bych měl vskutku nezapomenutelný vánoce. A asi poslední společný. Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem saida
exBURN Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Uvažuju nad nějakou koženou peněženkou a parfémem.
straspol Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Dochází mi inspirace. Asi koupím ségře se švárou zase dálniční známku...
FrantisekH Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 vaše starosti bych chtěl mít fakt že jo..
lucid Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 To jako vážně k vánocum uklízecí náčiní?To bych měl vskutku nezapomenutelný vánoce. A asi poslední společný.Jo, proč ne, každý to holt máme jinak.
odjinud Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Hele, dobrej nápad! :-) To už jsem taky kupoval. Dochází mi inspirace. Asi koupím ségře se švárou zase dálniční známku...
saida Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Dochází mi inspirace. Asi koupím ségře se švárou zase dálniční známku...Mě bohužel nedochází inspirace ,ale peníze . Nebo jsem možná krkoun.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Dochází mi inspirace. Asi koupím ségře se švárou zase dálniční známku...aj ja by som chcel dostat dialnicnu nalepku - ale uz nalepenu na peknom aute!
docent Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Něco od srdce? Já jsem dnes úplnou náhodou pořídil vánoční dárek pro kamaráda, sběratele všeho zeleného. Ve sběrném dvoře. Zadara. Velmi slušnou vojenskou bednu od sovětské vysílačky. I s origo pojistkama. Dovnitř dám flašu slivovice a kus domácího špeku. Na víko dálniční známku a mám jednoho z krku.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Já letos každému kromě normálního dárku ještě přidávám přání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se