Kid_A Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 ty portofina vedle nich vypadaj tak nejak....nezajimave. Tohle bylo dilema, ale rychle mě přešlo :-) 2014-12-08 18.22.12.jpg A než se IWC prodají, tak to u mě vypadá takhle nějak : 2014-12-08 18.22.40.jpg
Libunda Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Zítra vezmu do práce zrcadlovku, protože tu mám pár objektů k možnému společnému nafocení a zkusím udělat lepší foto.
Libunda Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Snaha byla, ale potřebuju objektiv :-/ Ten můj není schopný zaostřit na makro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Skvostný hodinky, gratuluju a přeju s nima jen radost :-)
Libunda Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Heh, koupil jsem si nový objektiv a stejně stojí fotky za prd :-) Nicméně, mám po prvních pár dnech nošení první poznatek : Protože jsem kancelářskej, tak se mi automaty na ruce moc netočí ado teď jsem byl zvyklý alespoň jednou za dva dny, ať to jsou iwc, tagy, nebo fortisky ručně donatahovat, v některých případech téměř úplně znova natáhnout.Ovšem JLC?? Haháááá, ráno je vezmu ze stolku, mají rezervu nátahu v polovině, mám je na ruce 1,5 hodiny v kanclu opřené ruce o stůl a ukazatel je full.Chci říct, že nevím, jak to mají udělaný, ale je to velká paráda :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Náhodou je to vidět, že je to focené něčím jiným. Mě se ta fotka líbí.A teprve díky JLC jsi zjistil, že jsi vlastně všechny ty automaty celou dobu natahoval zbytečně.
Libunda Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Hasňa: ano, ale již veterán :-) 1991 myslím
Hasňa Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Co tím krmíš, jestli se mohu zeptat.
Libunda Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 repro: Canton Vento 890_DCkabel: VINCENT PREMIUM BI-WIREgramo: Pro-Ject 2Xperience AcrylSACD: Denon DVD 3910zesilovač: Accuphase E-305V Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Libunda Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Díky, ale myslím, že je to jak s hodinkama.Není to definitivní :-)
Libunda Odesláno 23. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Hasňa: říkal jsem to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se