Arthur N. Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) No, ňáký Seikáče se světlým cifrem by to chtělo. Nomos Orion rose gold je mi lito tahat, kdyz jsou rok po generalnim servisu v Glashütte:) Edit.oprava pravopisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Arthur N.
plasan Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Furt baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Almi Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 zo včera ale dnes tak isto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 No, ňáký Seikáče se světlým cifrem by to chtělo. Nomos Orion rose gold je mi lito tahat, kdyz jsou rok po generalnim servisu v Glashütte:)Edit.oprava pravopisuKua, tie Alpinisty su fakt fajne...
Toblin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 V sobotu jsem je vykoupal v bazénu a pak přehodil na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sumenog Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Každý den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Thajsko doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Thajsko doma...Tož vítej v klubu
tano Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Thajsko doma... Gratulace velika pane!!
DavidLC Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Díky,ale já za to nemůžu,jako v té pohádce :thajci udělali, Michelin domluvil, Sršňožihadlo zařídil,rodinka zaplatila a já si jen užívám :-):-)
plasan Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Každý den. hezky fotky a pekny seika..
Toblin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Každý den.Na tvé tlapě jako oblekovky
Dokusan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moje první Seika do kanclu. No vidím, že je budu muset trochu vyleštit Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem Dokusan
People Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Dokusan nie su moc velke?
Dokusan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Dokusan nie su moc velke? Nepřijdou mi nijak velké - 42 mm , možná blbá fotka, ruku mám cca 17,5 Seiko SRP769J2 4R3542mm / 11mm
People Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Som zvedavy, mam na ceste inu farbu. Tak uvidime.
Dokusan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Som zvedavy, mam na ceste inu farbu. Tak uvidime. Viděl jsem je v klenotách v bílé a na tahu a působily menším dojmem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se