Frostie Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Už jsem z nich zoufalý. Ne a ne je dostat z ruky. Když je jeden den nemám a vezmu si něco jiného, tak se těším na tu chvíli, kdy přijdu domů a okamžitě jdou na ruku. Co s tím? Jak to léčit? 20161205_130434.jpgNeléčit, nechat, spokojený OWG
CEGY Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Krapet neco jinyho nez skx, zelvy, monstra atd.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Po pěti letech na fóru to mohlo svádět k Seiko5... no na konec tiše k 5R66 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ]
instant Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 normalne mi za nimi zacina byt smutno..
p3k Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Jsou super, od té doby co s nima i spím se mi zdají samé hezké sny
Bells Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Tak po dlouhe dobe zase muzu i mezi Seikare, pro zacatek s SKX, ktere cekaji velke upravy pokud mi na ctvrty pokus uz konecne vydrzi A kdyby nahodou ne, tak jelikoz mam pomalou obnovu Seiko nakazy, tak je dost pravdepodobne, ze toho bude v brzke dobe vice...
Rudykopalsson Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Tentokrát ne naruce, ale na stole. Využil jsem laskavé nabídky Jirky Štencka z Helveti a nechal si až do Opavy dovézt na vyzkoušení tyhle krásky. Bohužel jsem zjistil, že jsou mi Želvy malý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Jsou super, od té doby co s nima i spím se mi zdají samé hezké sny Co čert nechtěl: jdu v noci po schodech ve švýcarském hotelu, trocha nepozornosti ........a prásk! MM600 hutně zabraly o zábradlí... Probudím se zpocený, zkontroluji hodinky, vše OK Snář nemám. Mám si to nějak vykládat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Nové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Dneska kancl diving s novými titanový mi limitkami Scubamaster Pippin Ferreras 5M45-6A70, které jsem dlouho sháněl (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Dnes noudejty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Už dlouho jsem je chtěl zkusit. Příjemně překvapila slušná hmotnost a sedí výborně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Tentokrát ne naruce, ale na stole. Využil jsem laskavé nabídky Jirky Štencka z Helveti a nechal si až do Opavy dovézt na vyzkoušení tyhle krásky. Bohužel jsem zjistil, že jsou mi Želvy malý.Co jsi to probuh za mutanta, ze jsou ti zelvy maly? (Nic ve zlym )
Rudykopalsson Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Normálka, 2m a 150kg:-) Poslouchej Andy, nechtěl bys mi přivézt z juesej ty kinetiky? Jsem koukal, že je mají na Amazonu za 330 :-) A k těm želvám, tím že nemají lunetu až ke kraji, vypadají opticky menší, takže pro mě smůla:-( Což mě mrzí, fakt jsem je chtěl, jen jsem si nebyl jistý barevnou variantou.
JaRooN Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Ukaž foto na ruce, ať to zhodnotíme
Rudykopalsson Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 No to nemám, páč jsem je nebral:-) Ale byly menší, než moje SRP043 a to rozhodlo...
lucid Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Opticky jsou Spork větší, v reálu to ale tak dramatický není. Jsou delší, ale průměr pouzdra mají větší želvy, pokud jej teda neměříš i s ochranou korunky. Jinak z větších a cenově dostupných snad jedině Sawtooth.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se