Coolidge Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Jarett: diky Ondrais: ty vpravo nechatsbaleno, hura za snehem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Jarett: diky Ondrais: ty vpravo nechatsbaleno, hura za snehem sarg v.jpg Jsem trochu tutan, co je to za model?
Fade Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Zrovna mám na ruce želvy v Ostravě a jsou prostě velké. O dost jinde než skx. Jedině na gumě vypadaly jakž takž v pohodě velikostí. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
People Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2017 lenze tebe su velke aj prim igen.
AndyAaron Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Tyto jsem mel moznost zkusit na srazu. Vysoke a s tim nato hruza .Pohodlne za me nee.Edit: vlastne maji vse co rekneme nehledam.To je prave uskali tech hodinek. Kdyz si je hodis jen tak na zkousku, tak to neni ono. Chce to nehat chvilku na ruce a clovek zjisti, ze to neni tak zle. Rozhodne to ale neni laska na prvni pohled...
Ondrais Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Když jsem si poprvé nandal na ruku SKX, byl jsem celkem v šoku jak jsou malinké a vrtalo mi hlavou pro koho ty kluci japonský vlastně dělaj. Tak teď už to vím :-D Co trochu posilovat a jíst? Třeba by ty želvy sedly.
pebe Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Ono totiz nejhorsi na zelvach je ten tah. Je to kus zeleza, zuzeni 22-20 a Sumo spona, vahove skoro jako samotne hodinky. A na uzsich rukach to proste vypada prerostle. Koupit 777 a tah ze Strapcode 22-18mm a pocit bude uplne jiny.
Dokusan Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Seiko SARG001Díky. Vůbec netuším co mě na nich tak zaujalo, původně jsem chtěl Alpinisty v zelené, ale tohle mi přijde snad ještě zajímavější. Přemýšlel jsem nad nějakýma potapkama, ale asi to prehodnotim a na ven a na litacku by se mi tyto líbily. Jen nevím, jestli nebude trochu problém je sehnat. Jelikož nespěchám, tak se snad nějaký objevi
Phootchice Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Zdravím vás svým prvním příspěvkem. Mé druhé hodinky Seiko v tomto roce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Když jsem si poprvé nandal na ruku SKX, byl jsem celkem v šoku jak jsou malinké a vrtalo mi hlavou pro koho ty kluci japonský vlastně dělaj. Tak teď už to vím :-D Co trochu posilovat a jíst? Třeba by ty želvy sedly.Další expert na životosprávu? Nezapomeň ostatním doporučovat aby méně žrali když chtějí menší hodinky [emoji6] Mi se zdají větší v průměru i na délku (lug to lug) než skx. Taky jsem myslel, že rámečky indexů půjdou nějak lépe vidět a ono to vypadá jen jako tlustá vrstva barvy. Ale korunka působí super dojmem. Taky mě překvapilo, že každým úplně jinak cvakala luneta. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
TCF Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Pohoda deň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 To je prave uskali tech hodinek. Kdyz si je hodis jen tak na zkousku, tak to neni ono. Chce to nehat chvilku na ruce a clovek zjisti, ze to neni tak zle. Rozhodne to ale neni laska na prvni pohled...Nene Andy, fakt jdou uplne mimo muj zajem.Mala wr, vysoke pouzdro, nato, cifr 24. Muj problem ale, jsem treba hloupej
AndyAaron Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Hloupej nejsi, ale s tou WR me rozcilujes Kua copak 100M ti je malo?Je fakt, ze sam bych si je asi nevybral, ale po vyzkouseni a noseni par dni nejsou vubec marne
tano Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Hloupej nejsi, ale s tou WR me rozcilujes Kua copak 100M ti je malo?Je fakt, ze sam bych si je asi nevybral, ale po vyzkouseni a noseni par dni nejsou vubec marne Jsem se spatne vyjadril, byl jsem ko z roboty Ta wr je dostacujici, ale k vysce pouzdra je mala. Pokud tzv. 100, tak decentni hodinky. Podotykam na mou ruku, ne zas 36 mm. Tento typ vysokych kukacek ne, vyjimka je a to MM 300. Edit: nechci Te rozcilovat, jen muj pitomej nazor, no. Mel jsem z nich pocit, jak kdybych mel na ruce vajicko se splaclym spodkem. Upraveno 11. února 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Jsem se spatne vyjadril, byl jsem ko z roboty Ta wr je dostacujici, ale k vysce pouzdra je mala. Pokud tzv. 100, tak decentni hodinky. Podotykam na mou ruku, ne zas 36 mm. Tento typ vysokych kukacek ne, vyjimka je a to MM 300. Edit: nechci Te rozcilovat, jen muj pitomej nazor, no. Mel jsem z nich pocit, jak kdybych mel na ruce vajicko se splaclym spodkem.Foto na me ruce ze srazu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2017 uživatelem tano
DavidLC Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Tohle vysvětlování (nic ve zlém) korunek,tahů,sklíček,atd se stejně splaskne do vyhovuje (líbí a sedí) a nevyhovuje.Jako u vína (chutná;nechutná) barva,vinice,vůně nebo chuť po meruňkách či zpoceném sedle jsou podružné :-):-)
Jörg8X Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Dnes SSA303J1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Jsem se spatne vyjadril, byl jsem ko z roboty Ta wr je dostacujici, ale k vysce pouzdra je mala. Pokud tzv. 100, tak decentni hodinky. Podotykam na mou ruku, ne zas 36 mm. Tento typ vysokych kukacek ne, vyjimka je a to MM 300. Edit: nechci Te rozcilovat, jen muj pitomej nazor, no. Mel jsem z nich pocit, jak kdybych mel na ruce vajicko se splaclym spodkem.Ale jo, v zasade s tebou souhlasim [emoji6]
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se