DavidLC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Dnes poprvé venku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2017 uživatelem DavidLC
AKUC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 SARB Stale stejne, velika spokojenostHezké chlapci, třeba se již tento týden přidám. Doufám, že doručení z Prahy nebude tak dlouhé.zvedavo čakám čo to bude
meetU Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Tieto krásky budem mať na ruke teraz častejšie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2017 uživatelem meetU
Arthur N. Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Spirity Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 7546-6030 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sweden Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Na konci dne takto, dny se nám pomalu ale jistě krátí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjr86 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jedna dovolenková série, pro tunaky zadnej problem. Sent from my iPhone using Tapatalk
p3k Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Nějak málo paliva Nebo se pletu ? Jsou to parádní stroje, přemýšlím výhledově o jednom superkousku od Seika (co taky jiné, žejo) a různé varianty mi v hlavě "vyšuměly" až na 600MM, třeba se někdy přidám do klubu....Rád bych odpověděl kolik paliva, ale nějak moc ti nerozumím.Ale pokud se někdy budeš chtít přidat do klubu MM600, tak mám takové tušení, že to bude spíš na přihlášení do mariáše
pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Rád bych odpověděl kolik paliva, ale nějak moc ti nerozumím.Ale pokud se někdy budeš chtít přidat do klubu MM600, tak mám takové tušení, že to bude spíš na přihlášení do mariáše jako že je nemáš asi natažené
little_w Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Na dovolene jsem mel jako zalozni i ty svoje GMT. Ale na ruku se dostaly jen jednou.
shewcza Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Želva vs. mravenec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) jako že je nemáš asi nataženéMě strašíš, že vy mě oba zkoušíte, jestli ještě poznám, kdy mám nataženo a kdy ne? Upraveno 4. září 2017 uživatelem p3k
DavidLC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Rád bych odpověděl kolik paliva, ale nějak moc ti nerozumím.Ale pokud se někdy budeš chtít přidat do klubu MM600, tak mám takové tušení, že to bude spíš na přihlášení do mariáše Jj, jak píše p.Pebe, vypadá to tak, tak mě napadlo, že je třeba nenosíš a budou na prodej, ale asi ne, že ? No vím o 2 ks, ty a Ferko, kterému nakonec vděčím za vyzkoušení a za zásek, který mě pak přešel a zase začal
p3k Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Natažené jsou dost , jinak je to tak jak píšeš, ty bys byl asi třetí......zatím status quo. Upraveno 4. září 2017 uživatelem p3k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se