Fade Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 VojtaJ a AKUC: pekne mate ty bile cifry chlapi!veď to poznáš Kontiki ..., biele-svetlé mám , aj čierne a zelené, ešte pekné modré mi chýbajú
nividic Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Tyhle vem na sraz, nacelniku
VojtaJ Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Užívám si nová Fuji Seika. Konečně jedna slunečná, kde je vidět ten úžasnej cifr...Sorry za fotku. Je to mobilem a to se mi pak na stránkách vždycky nějak divně otočí na bok... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2017 uživatelem VojtaJ
JaRooN Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Pily se dnes snažily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Kurnik Vy mi davate...mm600 a krasny grandseika hned nad sebou...no mate to pekny dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Stale stejne, velika spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Landaky sly na okamzik z ruky mezi chilli a rajcata Moje dream Seiko, nadherny....
AKUC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Stale stejne, velika spokojenostpadi je padi
nividic Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tyhle vem na sraz, nacelniku jasně, počítám s tím
Sweden Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Celý den i teď večer trávím s SNN ... mám je čím dál radši Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Sweden
VojtaJ Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Pěkně ti svítí. Musim teda říct, že mě lumi na těch Fuji trochu zklamala. Svítí sice krásně, ale přijde mi, že dost krátce. Breitlingy i ty moje Victorinoxy jsou většinou čitelný i nad ránem, ale u Seik po hodině nesvítí nic...
DavidLC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 dík 20170901_143617.jpgNějak málo paliva Nebo se pletu ? Jsou to parádní stroje, přemýšlím výhledově o jednom superkousku od Seika (co taky jiné, žejo) a různé varianty mi v hlavě "vyšuměly" až na 600MM, třeba se někdy přidám do klubu....
Svatoslav Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 SARB Stale stejne, velika spokojenostHezké chlapci, třeba se již tento týden přidám. Doufám, že doručení z Prahy nebude tak dlouhé.
shewcza Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Srpa21k1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
smire Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 moje 5ky,na ruke nonstop, zlozene len na fotenie, uz maju aj sklicko skrabnute, zopar uderov za sebou, ale ked su na ruke ani neviem ze ich mam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 dnes tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se