misso Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 sarb017 v tieni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 S troškou vody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 celý týden s pětkami na cestách a bylo nám spolu dobře :-)
bobi Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Dnešní dopoledne proběhlo ještě s PADInama ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 celý týden s pětkami na cestách a bylo nám spolu dobře :-) Hadrák na cestě potkati, celý den krásný míti Já SNXS77: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) . Upraveno 8. září 2017 uživatelem tano
Marcus Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Hadrák na cestě potkati, celý den krásný míti Já SNXS77: DSC_5477.jpgto jo, krásně smrděl
ivlado Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 .... a foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Pily, dobrý doutník a 8 letý rum k sobě ladí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Srpa21k1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Řekl jsem si, že budu chvíli udržovat strojek v chodu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 To je dobre, na tyhle fotky se fakt hezky kouka.
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Díky. To je těma hodinkama. Plastické logo, indexy i ručky, k tomu krásná modrá barva ciferníku...
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Jo, za ty penize jsou opravdu vydařený.
Povidláček Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Jsem Stavros Niarchos, boháč z Jevíčka co má na ruce hodinky Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Viz 1:20 cca
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Jsem Stavros Niarchos, boháč z Jevíčka co má na ruce hodinky Seiko IMG_4604.JPG Viz 1:20 cca To je dobrý;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se