farbakp Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 dnes opät vodne sporty.. Odoslané z môjho iPhone X cez Tapatalk Pro
Hardslimer Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Dneska monstraTaky dnes Monstra.Vzal jsem je na jedno na terasku. A to doslova. :-)
Hardslimer Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) To je dnes hotova invaze Monster.Kdo se dnes jeste prida? :-) Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem Hardslimer
jovani Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 ... kde kupujete vsetci tie SZSC005? japan-onlinestore(predobjednavka), shoppinginjapan(docela drahe), rakuten(do SR neposiela), ebay, chrono24, amazon ... ? nieco vo mne hloda ...
Nick06 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Blumo Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
lub Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 IMG_20180812_142254.jpgkoukám, že tě tyhle monstrpětky nějak chytly.. jsou tak dobrý, nebo to je jenom nedostatkem jiných kousků na dovolené..?
meetU Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 To lumi Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 koukám, že tě tyhle monstrpětky nějak chytly.. jsou tak dobrý, nebo to je jenom nedostatkem jiných kousků na dovolené..?Jsou to teď zas jediný co mám. Dva roky jsem nenosil nic, všeho se zbavil. Natejkaly mi ruce, rozdíl dělal až tři centimetry. Teď už jen tak jeden cenťák, tak jsem si v krámě koupil první co mi padly do oka a hlavně co jsem ještě neměl. Bavěj mě, cenou, neokoukanym tvarem indexů, strojkem, který jsem už několikrát měl, daydatem, bez kteryho hodinky nechci, k tomu patří i luneta. Nevim, že je mám na ruce, průměr 45 bez korunky je na mne akorat, hlavně...lidi jako my nejsou nikdy úplně spokojený, když jsem měl dražší kousky, stále jsem se o ně bál. Tyhle dostávaj kapky. Takže v rámci našich schopností být spokojen, jsem spokojen.
efreeti Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Po delší době sem dostal chuť pořídit nějaké hodinky...a když říkám hodinky, tak samozřejmě myslím seiko...dlouho sem čekal na něco co svojí velikostí nebude působit směšně na mém parátku...až sem narazil na baby turtle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se