Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Súhlasím. Hlavne pri mojom pomerne aktívnom otĺkaní... :)

Btw, tie Rolexy, čo ti idú dva týždne presne na sekundu, fungujú v akom režime? Kancelárskom? Alebo ich občas zoberieš aj do garáže, na motorku atď.? Nerýpem, zaujíma ma to.

Ja hodinky neodkladam ani na noc

Odesláno

• Co mohu vědět?
  • Co mám činit?
  • V co mohu doufat?
  • Co je člověk?
  • ???

Odpoved 42 necakane vykopla Ginzu na 5te miesto v TOP5 nezodpovedanych zivotnych otazok.

Co moze byt aj dovod, preco sa s odpovedou na tu zapeklitu otazku vobec neponahlaju..

Odesláno (upraveno)

Ja hodinky neodkladam ani na noc

Veď ani ja nie, to som sa nepýtal :) Ale či si užijú aj nejaké nárazy alebo vibrácie. Pokojne do SZ.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno (upraveno)

Nie. Ked sa idem bit, hodinky a okuliare davam dole.. :) Motorky maju 3 a viac valcov, nevibruju. Bicykle maju galusky, So zbijackou nerobim. Normalne ludske pouzitie, civilizacia, pribor, elektricky srobovak - 21. storocie v najlepsej forme.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Tak dnes som ten bus z letiska napriek 15-sekundovej odchýlke stihol. Sčasti preto, že hodinky utekali, ale trochu aj preto, že tu tvrdnem už pol hodiny.

post-6480-1561477701,86.jpg

Odesláno

Hlidac s casomirou... hodinky nosim normalne na pravy, ale levackou nedokazu udelat wristshot :) pravou je zas skoro nedokazu zapnout... chronomagori zivot je holt sama vyzva :))87c7a50de7d75e902370e37912d88707.jpg

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...