Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 21. 4. 2024 v 20:16, childe napsal:

Pro mě jsou až moc monstrózní, přeci jen chce to pořádně zápěstí, kterého nejsem majitelem, ale to (ne)znamená, že se mi (ne)líbí.

No já jsem trochu narostl a to jsem nikdy moc necvičil, jenom hodně pracuju a hodně jím 😀 ještě že tak, 20 je ideál, na kterým se dá nosit cokoli.

Odesláno
před 15 minutami, Jiří Sedlák napsal:

No já jsem trochu narostl a to jsem nikdy moc necvičil, jenom hodně pracuju a hodně jím 😀 ještě že tak, 20 je ideál, na kterým se dá nosit cokoli.

To ti závidím to bych si taky přál, já se svými 17 cm jsem na opačném konci spektra 😀 

I když jsem dělal aikido, na zápěstí to nemělo vliv 🙂

Odesláno

Já mám kolegu, kterej by na většinu hodinek musel dokupovat články tahu, možná proto hodinky nenosí. Zato nosí v ruce formy, a povídá se, že jednou vynesl v podpaží Vémolu z diskotéky, ale to může bejt klidně 20 let. A prej má ještě většího bráchu 😁

Moje ruka je proti němu něžňoučká pacička a jak můžeš vidět pár stránek zpět, můžu klidně nosit klasický malý pětky 36mm vůbec si nepřipadám blbě. 

A myslím, že 17 není na monstra zas tak málo. Teď jsem je vzal šuplerou, lug to lug 44,4mm středem dírek na stěžejky. To je strašně málo na hodinky 42mm v průměru.  

Odesláno

Zajímavé. Tyhle jsem ani neznal, musel jsem si info dohledat...

Když odhlédnu od sběratelské hodnoty, která je tady určitě neoddiskutovatelná, stále se mi líbí více standardní Red Alpinist, s tím červeným nápisem 👍

Odesláno
V 5. 2. 2024 v 21:24, chief napsal:

Dešťová včerejšovka

b29a6c28adfa1bb8686c1c6737e62743.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muzu se zeptat na oznaceni modelu?

Pelagosy jsou mimo rozpocet, ale myslim ze toto by mohla byt slusna “nahrazka”.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Veneria napsal:

Muzu se zeptat na oznaceni modelu?

Pelagosy jsou mimo rozpocet, ale myslim ze toto by mohla byt slusna “nahrazka”.

Vygugli si Seiko 63MAS, myslím, že tohle je SPB143. 

Náhražka je to hezká, ale klidně se může stát, že tě neuspokojí a nakonec skončíš u Pelagosů stejně. 

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno
Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Vygugli si Seiko 63MAS, myslím, že tohle je SPB143. 

Náhražka je to hezká, ale klidně se může stát, že tě neuspokojí a nakonec skončíš u Pelagosů stejně. 

Toz to uz muzu rovnou prodat ledvinu a koupit suby 😁

Snazim se stat nohama na zemi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...