Ro55ace Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 před 12 hodinami, Lidoma napsal: Ahoj, jenom prosím dotaz. Ta luneta se dá zakoupit kde? Podle servisu se na tyto limitky (140. výročí) nedá dát standardní z obyč. 5, protože originál hliníková má prý větší tloušťku. Děkuji. Ahoj, lunetu mám ze seikomods.com https://www.seikomods.com/shop/ct246-skx007-srpd-case-type-bezel-planet-ocean-inspired/ Ohledně rozměrů ti nedokážu pomoct, měnil jsem i pouzdro, korunku a sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 před 9 hodinami, Ro55ace napsal: Ahoj, lunetu mám ze seikomods.com https://www.seikomods.com/shop/ct246-skx007-srpd-case-type-bezel-planet-ocean-inspired/ Ohledně rozměrů ti nedokážu pomoct, měnil jsem i pouzdro, korunku a sklíčko. Ahoj, děkuji za odpověd. Mrknu tam na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 V 30. 5. 2024 v 17:23, Nick06 napsal: Už letní mod. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Tímto to u mě celé začalo, přesně v tomto setupu, bylo a pořád to je skvělé kombo! Díky za osvěžení vzpomínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 před 30 minutami, Lacifer napsal: Tohle se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Přezuto na gumu. Díky @Lacifer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Dneska se ke mě výměnou dostaly tyhle Presage a jsou to fakt zvláštní hodinky. Vlastně strašně naprd, malá 50WR, minerální sklicko, luneta neotočná, retail cena docela vysoká, ale jsou prostě hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Vždycky, když je vidím, tak se mi taky líbí. Něco na nich bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 @Kalisport taky děkuju, na gumě dobrý , já mám raději metal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2024 Omlouvám se, musím ještě jednou s jiným řemínkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 V 4. 6. 2024 v 9:12, p3k napsal: Tyhle landmastery mají opravdu koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 před 19 hodinami, Lacifer napsal: @Kalisport taky děkuju, na gumě dobrý , já mám raději metal Já jsem teda na klasický a progresivní rock, ale co se týče hodinek jsem taky metalista. Koupil jsem teda teďka na zkoušku nějaký gumy, ale nakonec přezul zpět vše kromě samurajů. Dokonce jsem hodil tah i na PS2. Ale to spíš kvůli vypocení pouzdra, ke kterému na tahu tolik nedochází. Tohle je hezká kombinace, na původním tahu jsou takový bez nápadu. Mimochodem od tý doby co přišel tah na Murph, tak skoro nic jinýho nenosím, částečně protože Pogue jsou na skok zpět u Rudy, ale zítra by měly být doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Rejže je parádní, ale na původním tahu dle mého bez nápadu nejsou,...to si dovolím oponovat. Znám plno jiných hodinek, které jsou podle mě nudné (jedou třeba na módní vlně) a nechápu co na nich kdo vidí (třeba Citizen Tsuyosa ). Každý to holt vidíme jinak, takže smířlivě dodávám...OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 před 13 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Ta neděle tam je nastavena schválně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se