Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 12 hodinami, Lidoma napsal:

Ahoj, jenom prosím dotaz. Ta luneta se dá zakoupit kde? Podle servisu se na tyto limitky (140. výročí) nedá dát standardní z obyč. 5, protože originál hliníková má prý větší tloušťku. Děkuji.

Ahoj,

lunetu mám ze seikomods.com

https://www.seikomods.com/shop/ct246-skx007-srpd-case-type-bezel-planet-ocean-inspired/

Ohledně rozměrů ti nedokážu pomoct, měnil jsem i pouzdro, korunku a sklíčko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dneska se ke mě výměnou dostaly tyhle Presage a jsou to fakt zvláštní hodinky. Vlastně strašně naprd, malá 50WR, minerální sklicko, luneta neotočná, retail cena docela vysoká, ale jsou prostě hezký 😀

IMG_3100.jpeg

IMG_3096.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Lacifer napsal:

@Kalisport taky děkuju, na gumě dobrý 🍻, já mám raději metal🤟😉

_20240605_155931.JPG

Já jsem teda na klasický a progresivní rock, ale co se týče hodinek jsem taky metalista. Koupil jsem teda teďka na zkoušku nějaký gumy, ale nakonec přezul zpět vše kromě samurajů. Dokonce jsem hodil tah i na PS2. Ale to spíš kvůli vypocení pouzdra, ke kterému na tahu tolik nedochází. 

Tohle je hezká kombinace, na původním tahu jsou takový bez nápadu.

Mimochodem od tý doby co přišel tah na Murph, tak skoro nic jinýho nenosím, částečně protože Pogue jsou na skok zpět u Rudy, ale zítra by měly být doma.

Odkaz ke komentáři

Rejže je parádní, ale na původním tahu dle mého bez nápadu nejsou,...to si dovolím oponovat. Znám plno jiných hodinek, které jsou podle mě nudné (jedou třeba na módní vlně) a nechápu co na nich kdo vidí (třeba Citizen Tsuyosa 🥴).

Každý to holt vidíme jinak, takže smířlivě dodávám...OK 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...