kaktusář Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2024 konečně můžu v klidu porovnat a laicky viděno jsou sarxy stejně kvalitně zpracované...samozřejmě vnitřek je jiný... ale výhoda sarxů je, že je kdekdo může za pár korun servisovat, což vnímám jako hodnotu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2024 (upraveno) @kaktusář GS by mali byt lepsie vylestene, jak puzdro tak i indexy a ruciciky. Skus po dlhsom noseni GS dat opet na ruku sarxy, ci nebudes potom vnimat vacsi rozdiel. Mozno trochu pomoze i prelestit handrickou na bryle Upraveno 2. srpna 2024 uživatelem bluman
kaktusář Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2024 jj tohle jsou první dojmy... ale jsem sarxama příjemně překvapenej ale je možné, že časem to uvidím líp... 1
Kamil.K Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Pětky s hadem,…Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Potápky už dva roky nehledám. SLA055 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 (upraveno) Dnes LE55, rychlej dotaz, tenhle tah má taky piny s trubičkama? Chci vyndat ještě jeden článek. Stejně jim asi nakonec koupím fishbone pro bullheady, je to asi jedinej retro Seiko tah kterej je ve 20mm. A bude rozhodně poddajnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2024 uživatelem Jiří Sedlák Zapomněl jsem fotku, kokot.
p3k Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Stodic Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Neodolal jsem zelené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jiří Sedlák Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Jedna pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
p3k Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 šampáňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Stodic Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) Dneska jsem se v ostatních vláknech trochu rozpovídal, koneckonců některé počiny Seiko z poslední doby jsou diskutabilní. Tak aspoň tady jedna dnešní fotečka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem Jiří Sedlák
killko Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Želvy mi dnes v aute hodili naozaj zaujímavý odlesk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Jo, tohle želvy umí, taky mám per fotek, když to prase hodíš na něco hladkého, tak do jde i přečist. 1
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jo, tohle želvy umí, taky mám per fotek, když to prase hodíš na něco hladkého, tak do jde i přečist. Budu muset vyzkoušet
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Jojo, skvělej had, ty koncovky jsou plné?
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jojo, skvělej had, ty koncovky jsou plné? Nožky jsou vrtané,což kvituji
Kamil.K Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 (upraveno) Koncovky vypadají jako plné, ale nevím (podle fotky jsou moc "děravé")- hodinky nemám, takže nevím. Upraveno 8. srpna 2024 uživatelem Kamil.K
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se