Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

konečně můžu v klidu porovnat a laicky viděno jsou sarxy stejně kvalitně zpracované...samozřejmě vnitřek je jiný... ale výhoda sarxů je, že je kdekdo může za pár korun servisovat, což vnímám jako hodnotu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@kaktusář GS by mali byt lepsie vylestene, jak puzdro tak i indexy a ruciciky. Skus po dlhsom noseni GS dat opet na ruku sarxy, ci nebudes potom vnimat vacsi rozdiel. Mozno trochu pomoze i prelestit handrickou na bryle 😉

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno

jj tohle jsou první dojmy... ale jsem sarxama příjemně překvapenej :) ale je možné, že časem to uvidím líp...

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dnes LE55, rychlej dotaz, tenhle tah má taky piny s trubičkama? Chci vyndat ještě jeden článek. Stejně jim asi nakonec koupím fishbone pro bullheady, je to asi jedinej retro Seiko tah kterej je ve 20mm. A bude rozhodně poddajnější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Zapomněl jsem fotku, kokot.
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se v ostatních vláknech trochu rozpovídal, koneckonců některé počiny Seiko z poslední doby jsou diskutabilní. Tak aspoň tady jedna dnešní fotečka.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno
před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Jo, tohle želvy umí, taky mám per fotek, když to prase hodíš na něco hladkého, tak do jde i přečist.

Budu muset vyzkoušet 😂

Odesláno

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Koncovky vypadají jako plné, ale nevím (podle fotky jsou moc "děravé"🤔)- hodinky nemám, takže nevím.

224323.webp

Upraveno uživatelem Kamil.K

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...