špelda66 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) Nemůžu vyfotit strukturu číselníku, je moc pěkně plasticky rýhovaný Upraveno 27. srpna uživatelem špelda66 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) Přezuto na řemen z vepřovice. Upraveno 27. srpna uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 10 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož mu dávám ještě šanci… Sleduju Tvé fotky, perfektní cifr, ale na tahu nejlepší Jestli s ním nejsi spoko, kup nějaký dobrý aftermarket :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Po dlouhé odmlce vyplněné mimo jiné čekáním na zásilku z Uncle Straps se dnes dílo zadařilo a hodinky, které pomalu ale jistě opanovaly mé zápěstí, dostaly nový, na mé zápěstí zkrácený kabátek jménem Z199 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 19 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož mu dávám ještě šanci… Hmm, mal si pravdu. Modre/cierne su ideal na tahu. Ale tieto zlutasky, no nie je to uplne ono. Zlta guma im fakt svedci viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna budeš to muset střídat podle nálady a kontextu .. někdy vyměním tah/řemínek/ i dvakrát za den - podle kontextu....protože ty stejné hodinky chtějí v lese něco jiného než na opeře apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Harrior: perfektní, tohle je nejlepší řešení situace, kterou způsobuje Seiko nemožností objednat tu nejlepší barvu na tahu. S tímhle mě fakt serou. Proč je černá varianta vždycky na gumě? A na tahu černo zlatá jak od kolotočů. U malých i velkých želv. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Přesně! Na(ne)štěstí ten originální tah není něco, co by mě lákalo, tak jsem šel touto cestou. Ještě mě čeká otestovat US Waffle, který jsem na místní doporučení taky přibral, aby nahradil tu originální možná až moc tlustou (ale jinak docela pohodlnou) gumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna To jsi měl vzít ještě gumu gl831, waffli mám, nevím výrobce, ale je to poctivej kaučuk a je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna tříkila 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Tříkila bez X jsou prostě boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Pořád se mi neokoukaly 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Lagoony 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Ty jsou drsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Trošku okyslý. Mám to tak rád. Původní stav. Upraveno 29. srpna uživatelem pavel58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna a já furt dneska řešim jakési smetí nebo začínající korozi? u mejch spiritů a přemejšlím, jestli s tím jít do onyxu - aby se to jako nerozlezlo nebo co - přitom nic okem vidět není, jen pod větším zvětšením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna V 28. 8. 2024 v 8:00, junior300 napsal: Hmm, mal si pravdu. Modre/cierne su ideal na tahu. Ale tieto zlutasky, no nie je to uplne ono. Zlta guma im fakt svedci viac Přesně tak,jen se ohlížím po nějakém kvalitnějším kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna V 28. 8. 2024 v 8:11, kaktusář napsal: budeš to muset střídat podle nálady a kontextu .. někdy vyměním tah/řemínek/ i dvakrát za den - podle kontextu....protože ty stejné hodinky chtějí v lese něco jiného než na opeře apod. Dobře,budu na to mysletJeště že jsou vrtané nožky.Bude to taková předehra ve vyměňování řemenů,gumek a NATA před Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se