kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 34 minutami, childe napsal: Včera a dnes si užily sluneční lázně a již včera v podvečer byly full a zítra se mnou vyráží do práce. Mám z nich velkou radost super, jsou to pěkné hodinky... jak jsem si nechal ty gs, tak mám dneska seiko fázi, ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Noční lampička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Jsem nalomený , asi je vezmu na milost . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října (upraveno) @VlastaMikel určitě bych jim šanci dal Upraveno 17. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Tak jsem jim neodolal.A za všechno může @kaktusář,je pokušitel.Houby kněz,ale čertík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 33 minutami, mlsoun1 napsal: Tak jsem jim neodolal.A za všechno může @kaktusář,je pokušitel.Houby kněz,ale čertík Tak nakonec žádná brajtle, ani longiny, ale Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 5 hodinami, VlastaMikel napsal: Jsem nalomený , asi je vezmu na milost . mně se moc líbí často si prohlížím vlastní fotky, když jsem se s nimi miloval a samozřejmě lituju, ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Tak jsem jim neodolal.A za všechno může @kaktusář,je pokušitel.Houby kněz,ale čertík kdo mi říkal, že má přezdívku čertík? čerťas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října prostě závěr je ten, že seika jsou neodolatelně krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 2 hodinami, childe napsal: Tak nakonec žádná brajtle, ani longiny, ale Seika Jo,měl jsem na ně choutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 8 hodinami, childe napsal: @VlastaMikel určitě bych jim šanci dal No jo no. Taky si říkám , kde pak seženu takové chrona do 30ti . Nicméně přišla nabídka na výměnu za GP a jsem dost nalomený . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října (upraveno) před 41 minutami, VlastaMikel napsal: No jo no. Taky si říkám , kde pak seženu takové chrona do 30ti . Nicméně přišla nabídka na výměnu za GP a jsem dost nalomený . Chápu tvé nalomení a asi bych podlehl. I když chronography tak Seiko není GP to je jasné (i když záleží na modelu) Upraveno 17. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října poštá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října miláčci dorazili a hned mi při frenetickém přebalení spadly, takže maj nezapomenutelnou ťuklinku na lunetě a už jsou na věky moje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 42 minutami, kaktusář napsal: miláčci dorazili a hned mi při frenetickém přebalení spadly, takže maj nezapomenutelnou ťuklinku na lunetě a už jsou na věky moje! Neotřelý způsob jak ženě zdůvodnit proč si je musím nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Já takhle. Po delší době nošení decentních a jednoduchých designů jsem měl potřebu nějaké prasárničky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se