kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října plánuju je nosit najednou.. a samozřejmě na kůži!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října celkově vzato u mě převažuje spokojenost nad sbírkou mechanických hodinek, sbírka se mi jeví jako malá, leč úhledná, či úhledná leč malá, jakoby skromná, či skrovná. a nyní mohu spočinout v rozjímání nad tikáním a všechny záležitosti života vezdejšího ať mi vlezou na hrb! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 10 hodinami, ProF3T napsal: Po těchto jsem vždy toužil, ale nikdy je neokusil.Jsou šik.Moc se mi líbí jejich design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října (upraveno) před 10 hodinami, pebe napsal: poštá Tak je ukaž, Seiko Dolce s 8F32, jsem zvědavý.. poor man's GS? Upraveno 18. října uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 11 hodinami, kaktusář napsal: celkově vzato u mě převažuje spokojenost nad sbírkou mechanických hodinek, sbírka se mi jeví jako malá, leč úhledná, či úhledná leč malá, jakoby skromná, či skrovná. a nyní mohu spočinout v rozjímání nad tikáním a všechny záležitosti života vezdejšího ať mi vlezou na hrb! ja tam vcera nedal jeste zbyla seika,ktera se nachazela v jine mistnosti ted je to cele...asi sem stale seikař! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Takový podzim mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 23 minutami, horskjan napsal: Takový podzim mám rád... krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října zkouška mechanik, další cíl? nevíme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října cvakani strojku pri natahovani je jako rajska hudba tikani vterinovky je jako symfonie v dalekem prostoru krajiny lemovane lesy a skalami!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Už bez kyklopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 4 hodinami, horskjan napsal: Takový podzim mám rád... Pěkné,chtělo by to žluťásky k tomu listí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Jsem rád, že je mám nazpět Upraveno 19. října uživatelem mlsoun1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 7 hodinami, kaktusář napsal: ja tam vcera nedal jeste zbyla seika,ktera se nachazela v jine mistnosti ted je to cele...asi sem stale seikař! 10 kuskov by som uz nenazyval malou zbierkou. Akurat nebyt pepsin a OS je malicko monochromaticka. Chcelo by to barvicky. Ale oranzovu NATO snahu kvitujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října ja jsem barvoslepej, tak je to asi tim mala sbirka je treba 5 ks? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října @kaktusář moc hezká sbírka a jednotu Seika tam narušují Steinharty, Longinesy a Orienty i když ty patří do koncernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) @kaktusář a tak to sa ospravedlnujem, netusil som. Mala to byt pochvala, ze urcite nie je mala. Mas to fajn. A chvalabohu, ze si sa nezbavil GS. Bola by to velka skoda. Dokonalo jednoduche a krasne hodinky, zvlast s tym tahom. Upraveno 19. října uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října nic se nestalo, ja jsem se ptal ciste ze zajmu, jak je to s poctem hodinek jinak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Vikendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se