Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

celkově vzato u mě převažuje spokojenost nad sbírkou mechanických hodinek, sbírka se mi jeví jako malá, leč úhledná, či úhledná leč malá, jakoby skromná, či skrovná. a nyní mohu spočinout v rozjímání nad tikáním a všechny záležitosti života vezdejšího ať mi vlezou na hrb!

image.thumb.png.70722f7494e7295527aeb4455c52b5bd.png

• Like 5
Odesláno
před 11 hodinami, kaktusář napsal:

celkově vzato u mě převažuje spokojenost nad sbírkou mechanických hodinek, sbírka se mi jeví jako malá, leč úhledná, či úhledná leč malá, jakoby skromná, či skrovná. a nyní mohu spočinout v rozjímání nad tikáním a všechny záležitosti života vezdejšího ať mi vlezou na hrb!

image.thumb.png.70722f7494e7295527aeb4455c52b5bd.png

ja tam vcera nedal jeste zbyla seika,ktera se nachazela v jine mistnosti :) ted je to cele...asi sem stale seikař! 🫢

20241019_072855.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

cvakani strojku pri natahovani je jako rajska hudba

tikani vterinovky je jako symfonie v dalekem prostoru krajiny lemovane lesy a skalami!!

Odesláno
před 7 hodinami, kaktusář napsal:

ja tam vcera nedal jeste zbyla seika,ktera se nachazela v jine mistnosti :) ted je to cele...asi sem stale seikař! 🫢

20241019_072855.jpg

10 kuskov by som uz nenazyval malou zbierkou. 👍🏻 Akurat nebyt pepsin a OS je malicko monochromaticka. Chcelo by to barvicky. Ale oranzovu NATO snahu kvitujem 😉

Odesláno (upraveno)

@kaktusář a tak to sa ospravedlnujem, netusil som. 🤦🏻‍♂️
Mala to byt pochvala, ze urcite nie je mala. Mas to fajn. A chvalabohu, ze si sa nezbavil GS. Bola by to velka skoda. Dokonalo jednoduche a krasne hodinky, zvlast s tym tahom.

Upraveno uživatelem junior300

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...