Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Tak uz som ich nemal na ruke dobry pol rok tak dnes SNK355 s menaim vylepsenim. Dal som si vymenit strojcek 7S26 za NH36 takze maju aj rucny natah a aj hacking.

PXL_20241028_081829371.thumb.jpg.d839aef470aefc9584c1ccab5543f00e.jpg

Upraveno uživatelem zdr
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 10/23/2024 at 11:37 AM, kaktusář said:

takže dnes po 24hodinách dělají 8 vteřin do minusu - přes noc byl vrtič... když to dorovnám podle tabulky, dle poloh, které naopak jdou do plusu, tak pohoda-jahoda 🙏 akorát s nima nesmim zas švihnout :)

další noc je odložím na noční stolek dýnkem nahoru... to by měly něco nabrat do plusu :)

a pak dojdu nirvány :)

image.png.31b36a6adda64c30a1bc827713723f2b.png

Drzim palce.

U me zatim vsechny 6R35 co jsem mel chodily do plusu. Nechavam je klasicky, dynkem dolu.

Hodinky stridam z ruky zhruba po 10 dnech, a tak (kdyz je to Seiko) narizuju tak o 1 min dozadu.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, chief napsal:

Drzim palce.

U me zatim vsechny 6R35 co jsem mel chodily do plusu. Nechavam je klasicky, dynkem dolu.

Hodinky stridam z ruky zhruba po 10 dnech, a tak (kdyz je to Seiko) narizuju tak o 1 min dozadu.

zajímavé... já jsem zatím do plusu snad žádné hodinky neměl :) plus je lepší než mínus, člověk stihne autobus :) já jsem z toho zpomalování lehce nervozní, tak to hlídám.. plus by mě asi tolik neznervozňoval :) 

Odkaz ke komentáři

Jsem kavárenský povaleč a nestydím se za to. ☕️ A dneska venčím Samuraje. 😎

IMG_4594.jpeg

Odkaz ke komentáři

To je škoda, že se nedrželi těch svých vysokých hardlexů s ostrou fazetou, tohle už tak skvěle nevypadá, ale musím uznat, že 7016 je fakt super. Flyback a dvě ručky v subdialu jsou dobrý vychytávky. Škoda že neběží na 28800 jako Citizen 8110.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, VlastaMikel napsal:

Dnes mají dvojčata narozeniny , takže výlet na Lešnou :) . 
Na ruce opět chrona od Kaktusáře a mladej žmoulá Lumíka , který dnes dorazil ne z Kanady , ale  z Francie :D . 

IMG_4487.thumb.jpeg.2b2f5a78c4d737c1a6ee938324278344.jpeg

vypadají výborně... apropo tydle hodinky asi měly tady foru hodně různejch majitelů :) 

všeci si s nima děláme navzájem radost :)

je to krása prostě všechno tady 🙏

Upraveno uživatelem kaktusář
Odkaz ke komentáři

9 hours ago, kaktusář said:

zajímavé... já jsem zatím do plusu snad žádné hodinky neměl :) plus je lepší než mínus, člověk stihne autobus :) já jsem z toho zpomalování lehce nervozní, tak to hlídám.. plus by mě asi tolik neznervozňoval :) 

Jo, a taky mě to moc netrápí, stejně to střídám 😃

Odkaz ke komentáři

New in the game!

62 MAS

1965 reinterpretation

Jsou to fešáci. Mění barvy jako chameleon.

• Venkovní světlo, cifr bílej a luneta modrá.
  • Světlo uvnitř, cifr stříbrnej a luneta černá.

Prudce nositelná velikost (40.5)

Z nějakýho důvodu jsem jedny prodal (143), ale musel jsem je mít znova. Už se Vám to taky někdy stalo? 🙈😅

Ps. Ty nové fešáky s nápisem “3 days” na cifru a kulatou datumovkou na 4 řady SPB4xx stojí docela raketu oproti téhle starší řadě.

IMG_8829.jpeg

IMG_8850.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Co to máš za lunetu? Se to víc líbila, nebo jsi starou dojebal, ono to totiž jde docela snadno. 

Ano, ano, je tam vyměněná vložka lunety za keramickou. Už jsem je tak koupil od jednoho zdejšího člen. Moc se mi tehdy ta úprava líbila. Ladí k ciferníku a dělá z hodinek takové jednolité modrásky. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...