Arthur N. Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Alpinisty na originálním bund strapu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října (upraveno) Tak uz som ich nemal na ruke dobry pol rok tak dnes SNK355 s menaim vylepsenim. Dal som si vymenit strojcek 7S26 za NH36 takze maju aj rucny natah a aj hacking. Upraveno 28. října uživatelem zdr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října On 10/23/2024 at 11:37 AM, kaktusář said: takže dnes po 24hodinách dělají 8 vteřin do minusu - přes noc byl vrtič... když to dorovnám podle tabulky, dle poloh, které naopak jdou do plusu, tak pohoda-jahoda akorát s nima nesmim zas švihnout další noc je odložím na noční stolek dýnkem nahoru... to by měly něco nabrat do plusu a pak dojdu nirvány Drzim palce. U me zatim vsechny 6R35 co jsem mel chodily do plusu. Nechavam je klasicky, dynkem dolu. Hodinky stridam z ruky zhruba po 10 dnech, a tak (kdyz je to Seiko) narizuju tak o 1 min dozadu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 3 hodinami, chief napsal: Drzim palce. U me zatim vsechny 6R35 co jsem mel chodily do plusu. Nechavam je klasicky, dynkem dolu. Hodinky stridam z ruky zhruba po 10 dnech, a tak (kdyz je to Seiko) narizuju tak o 1 min dozadu. zajímavé... já jsem zatím do plusu snad žádné hodinky neměl plus je lepší než mínus, člověk stihne autobus já jsem z toho zpomalování lehce nervozní, tak to hlídám.. plus by mě asi tolik neznervozňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října naštěstí tydle outdoor hodinky jdou přesně:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Dnes vintage seiko flyback chronograph 7016-8000 zaujimave na nich je ze hodinova aj minutova rucicka chronograph-u je v jednom subdial-y. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Jsem kavárenský povaleč a nestydím se za to. ️ A dneska venčím Samuraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Co to máš za lunetu? Se to víc líbila, nebo jsi starou dojebal, ono to totiž jde docela snadno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Zdr: 7016 dobrý, jaký to má prosím tě sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Zdr: 7016 dobrý, jaký to má prosím tě sklo? Plexi povodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) To je škoda, že se nedrželi těch svých vysokých hardlexů s ostrou fazetou, tohle už tak skvěle nevypadá, ale musím uznat, že 7016 je fakt super. Flyback a dvě ručky v subdialu jsou dobrý vychytávky. Škoda že neběží na 28800 jako Citizen 8110. Upraveno 30. října uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Dnes mají dvojčata narozeniny , takže výlet na Lešnou . Na ruce opět chrona od Kaktusáře a mladej žmoulá Lumíka , který dnes dorazil ne z Kanady , ale z Francie . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) Před hodinou, VlastaMikel napsal: Dnes mají dvojčata narozeniny , takže výlet na Lešnou . Na ruce opět chrona od Kaktusáře a mladej žmoulá Lumíka , který dnes dorazil ne z Kanady , ale z Francie . vypadají výborně... apropo tydle hodinky asi měly tady foru hodně různejch majitelů všeci si s nima děláme navzájem radost je to krása prostě všechno tady Upraveno 30. října uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 9 hours ago, kaktusář said: zajímavé... já jsem zatím do plusu snad žádné hodinky neměl plus je lepší než mínus, člověk stihne autobus já jsem z toho zpomalování lehce nervozní, tak to hlídám.. plus by mě asi tolik neznervozňoval Jo, a taky mě to moc netrápí, stejně to střídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října New in the game! 62 MAS 1965 reinterpretation Jsou to fešáci. Mění barvy jako chameleon. Venkovní světlo, cifr bílej a luneta modrá. Světlo uvnitř, cifr stříbrnej a luneta černá. Prudce nositelná velikost (40.5) Z nějakýho důvodu jsem jedny prodal (143), ale musel jsem je mít znova. Už se Vám to taky někdy stalo? Ps. Ty nové fešáky s nápisem “3 days” na cifru a kulatou datumovkou na 4 řady SPB4xx stojí docela raketu oproti téhle starší řadě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října před 14 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Co to máš za lunetu? Se to víc líbila, nebo jsi starou dojebal, ono to totiž jde docela snadno. Ano, ano, je tam vyměněná vložka lunety za keramickou. Už jsem je tak koupil od jednoho zdejšího člen. Moc se mi tehdy ta úprava líbila. Ladí k ciferníku a dělá z hodinek takové jednolité modrásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se