Pivas Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Dva dny,dvě nové barvičky. Mam radost. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Před hodinou, Pivas napsal: Dva dny,dvě nové barvičky. Mam radost. Evidentně tě to furt baví. A starý Dobrý Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jojo,porad me to bavi. Teda mel jsem pauzu a ted zase dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Jo to znám, tak to má asi hodně zdejších stálejších pacientů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Dneska All Is Lost setup, akorát s želvama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Furt… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Nyní už je moc nenosím. Když se nad tím zpětně zamýšlím, tak díky nim jsem objevil toto fórum a začal můj chronobundus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Poledne v tom okamžení, táta přijde z roboty...... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Sedí ti skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Bullheady dostaly nový řemen s motýlovkou 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Nedělní chvilka poezie. Seiko SRPA21 & Seiko SRPE99 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Jsi pacient - tedy jestli jsou oboje Tvoje. Sám mám taky dvoje želvy - jedny PADI (starší verzi nezmršenou tím kouskem lumi mezi datem a armovákem) a limitu Dawn Grey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 12 hodinami, Kamil.K napsal: Jsi pacient - tedy jestli jsou oboje Tvoje. Sám mám taky dvoje želvy - jedny PADI (starší verzi nezmršenou tím kouskem lumi mezi datem a armovákem) a limitu Dawn Grey. No pacient se ze mě pozvalna stává, želvy mám zatím dvoje, jedny z toho suchozemské, ale tyhle starší Padiny poputují na lepší. U mě jsou jen na přechodném pobytu. Mě zbudou jen ty "zmršené" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února ...pardon, ...vím, že podle revidované divers certifikace musí být už lumi i na trojce (ale občas to trochu rozložení ciferníku kazí - Seiko to u některých potápek "umí" nacpat i do armováku , a to je pro mě úplná hrůza) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 15 hodinami, Stodic napsal: Nedělní chvilka poezie. Seiko SRPA21 & Seiko SRPE99 Najdi pět rozdílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 37 minutami, Kamil.K napsal: ...pardon, ...vím, že podle revidované divers certifikace musí být už lumi i na trojce (ale občas to trochu rozložení ciferníku kazí - Seiko to u některých potápek "umí" nacpat i do armováku , a to je pro mě úplná hrůza) Uplny suhlas. Uz som to tu tiez pisal. Nevadi mi az tak, ked to vtesnaju medzi datumove okno a armovak. Ale ked vykusnu z armovaku, tak je to fail. Nastastie mam SLA023 este bez tejto uzasnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 59 minutami, Kamil.K napsal: ...pardon, ...vím, že podle revidované divers certifikace musí být už lumi i na trojce (ale občas to trochu rozložení ciferníku kazí - Seiko to u některých potápek "umí" nacpat i do armováku , a to je pro mě úplná hrůza) Tak samo se vymýšlí chujoviny. Jako asi žádného potápěče nezachrání 2mm čárka na pozici číslo 3!! Ale holt je doba certifikací, akreditací a jiných chujovin, které zcela jistě povznesou daný výrobek, či proces na absolutně úžasnou a zcela bezproblémovou úroveň, ze?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Seiko chameleon, strašně mně ty hodinky baví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února V 23. 1. 2025 v 14:41, Kalisport napsal: Pěkný kousek. Líbí se mi kyklop u datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Dnes mi dělají na ruce radost tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se