Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsi pacient - tedy jestli jsou oboje Tvoje😉.

Sám mám taky dvoje želvy - jedny PADI (starší verzi nezmršenou tím kouskem lumi mezi datem a armovákem) a limitu Dawn Grey.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Kamil.K napsal:

Jsi pacient - tedy jestli jsou oboje Tvoje😉.

Sám mám taky dvoje želvy - jedny PADI (starší verzi nezmršenou tím kouskem lumi mezi datem a armovákem) a limitu Dawn Grey.

No pacient se ze mě pozvalna stává, želvy mám zatím dvoje, jedny z toho suchozemské, ale tyhle starší Padiny poputují na lepší.  U mě jsou jen na přechodném pobytu. Mě zbudou jen ty "zmršené"😅

Odkaz ke komentáři

...pardon, ...vím, že podle revidované divers certifikace musí být už lumi i na trojce (ale občas to trochu rozložení ciferníku kazí - Seiko to u některých potápek "umí" nacpat i do armováku , a to je pro mě úplná hrůza)

Seiko Prospex Marinemaster SLA023J1

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Kamil.K napsal:

...pardon, ...vím, že podle revidované divers certifikace musí být už lumi i na trojce (ale občas to trochu rozložení ciferníku kazí - Seiko to u některých potápek "umí" nacpat i do armováku , a to je pro mě úplná hrůza)

Uplny suhlas. Uz som to tu tiez pisal. Nevadi mi az tak, ked to vtesnaju medzi datumove okno a armovak. Ale ked vykusnu z armovaku, tak je to fail. Nastastie mam SLA023 este bez tejto uzasnosti.

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, Kamil.K napsal:

Seiko Prospex Marinemaster SLA023J1

Tak samo se vymýšlí chujoviny. Jako asi žádného potápěče nezachrání 2mm čárka na pozici číslo 3!! Ale holt je doba certifikací, akreditací a jiných chujovin, které zcela jistě povznesou daný výrobek,  či proces na absolutně úžasnou a zcela bezproblémovou úroveň,  ze?! 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...