mlsoun1 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Jsem z nich pořád nadšen,stačí je jednou za čas vytáhnout z hodinkovnice a je to zase tady,jako bych měl na ruce nový kousekTomášek je má taky rádPořád je očuchává 1
bluman Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června On 6/13/2025 at 5:25 PM, killko said: Kúpanie na oslavu víťazstva nad zelenou vodou v bazéne. Ciferník proste musí ladiť a zelených alpinistov nemám Ano, ano, treba to mat zladene 4 1 1
Nick06 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Modrá je dobrá. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
Jiří Sedlák Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Stejný hodinky, ale mě ačkoli jsem byl vždycky spíš na tahy, naprosto dostala tahle skvělá guma DAL1BP. Třetí den na ruce a nesere mě, to je u gumy co říct. 1
horskjan Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 4 hodinami, lipic napsal: Vypadá dobře. Ta asi není z CZ shopu,co? Není Jsem jí Jirkovi před časem doporučil z jednoho JP eshopu, také jsem jí měl, ale mě nevyhovovala, je relativně tvrdá... Asi bych i dohledal, kde jsem (i Jirka) nakupoval.
horskjan Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Tak tady, ještě jí tam mají... https://saikyu.com/products/seiko-genuine-22mm-rubber-band-dal1bp-black-urethane-strap-for-vintage-diver?_pos=2&_sid=5f54cbc39&_ss=r
Pavelinho Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Dneska jsem volil Seiko Bruce Lee. Když jsem se kdysi dávno o tento populární kousek zajímal, tak mne překvapilo, že nepanuje všeobecná shoda na barvě číselníku Bruceových hodinek. Někteří nadšenci pečlivě "pitvali" jeho fotky s hodinkami a dokazovali, že byly hnědé. Mně to tak nepřipadá, i když ostrost těch obrázků není nic moc, ale Seiko 6139 6011 jsou každopádně super pohodlná chrona a černá varianta se mi líbí nejvíce. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se