reborn Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Dnešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 No možná by to chtělo želvičky silně o nich uvažuji kór o těch nových královských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Zelvy na vodne sporty v pohodeOdoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Po letech opět Alpinist. Musel sem je znovu mít. Navíc s tahem ze Strapcode nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 18 hodinami, kamilb napsal: Na sluníčku jsou super, asi je vytáhnu dneska na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 (upraveno) Dá to někdy práci než se je podaří vyfotit takové jaké doopravdy jsou. Ale navečer při západu sluníčka se to občas povede. Upraveno 19. května 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 5 minutami, kamilb napsal: Dá to práci než se mi je podaří vyfotit takové jaké doopravdy jsou. Ale navečer při západu sluníčka se to občas povede. Jsou nádherné. Absolutně čistý dyzajn. Chválím i decentní chlupatost ruky, to zde není úplně pravidlem ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Ahoj. Chci se zeptat, jak vám ty Seika chodí? Mám 2x s 7S26 a 1x s 4R36 a všechny chodí tak -10 s/den. Oproti tomu 2x ETA 2824-2 oboje do +2s /den. A proto se chci zeptat, jestli ty dražší strojky od Seika jsou přesnější? A abych nebyl offtopic, tak jedny mandarinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Bohužel ne. Aktuálně nejdražší Hi-Beat 8L55 +8s/d. Obyčejný spring drive za polovic 5R66 dělá cca +1-2s za měsíc. 8L35 chodil +5s/d. Žena mi je zregulovala. Položila mi na ně velké sluchátka a teď chodí pravidelně -2s/d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Prebehol som si zaznam k Sumam (6R35), ziadna 8-ckova “raketa” a po pociatocnom zabehu sa ustalili na priemernych +4s/den. Pre zaujimavost 4R36 v Zelvach ide stabilnych +19s/den. Takze je to asi hodne kus od kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Přesnost jsem u prvních automatů úzkostlivě sledoval Ale už toho mám víc a protože jsem nemajetný (popravdě nemám ani winderu), tak se mi občas přes noc některé i zastaví (co jsem homeofficír, tak udržuju v chodu tři kousky) Naštěstí nemám šroubovací korunky (takže 100m) a ručky jdou nastavovat solidně. Hodinky, které mají standardní denní odchylku, jsou samozřejmě doštelovat tak, aby se t odchylka přiblížila nule a oscilovalo to kolem ní. Ale naposledy jsem tu odvahu měl u Primek s odklapávacím dýnkem, tam jsem to doseřizoval na nulu, šlo mi to +/- vteřinu kolem čsového znamení. Japoncům už se do toho nepletu, mám vysledováno, že "každá změna je k horšímu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Podle mych zkusenosti si Seika chodi jak zrovna chcou ty si nekupujes kvuli presnosti Nejpresneji mi sly asi Nano Universe s 4R35. To bylo tusim +1. Extremni odchylka byla v novych skx007, to bylo -90s. Ty jsem prodejci vracel.Je to cele o stesti na kus.Mel jsem nekolik Orientu (Bambina, Revolver, Kamasu, Kano) a tam tedy presnost byla nekde jinde. Ted konkretne stare dojebane Mako s buhvijakou servisni historii +4s (stejne mi delaly Seiko GS) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Tak konečne už môžem prispievať aj ja sem. SKX007 mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Pozeral som na ne v spolocnom vlakne. Slusivy mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Před hodinou, Vladino125 napsal: Tak konečne už môžem prispievať aj ja sem. SKX007 mod. tak si ich užívaj, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Taky gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Zelvy ma nejak dostali. Uz treti den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se