Akam Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 před 2 hodinami, Lacifer napsal: Oblíbená trojka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Šuplíčky pod oblíbenou trojkou . Tak kdo sem hodí další oblíbenou trojku? Já jen tři nevyberu , možná 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 dnes Krásna zelená. Dlhú dobu rozmýšľam nad zelenou. Ale neviem sa pohnúť aby sa dostala nejaká ku mne....Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 ranní pohoda v parku. není to sice úplně seiko, ale momentálně jiná seika nenosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 V 27. 7. 2020 v 11:34, junior300 napsal: @villain83 tie "hi-beaty" su nadhera v prvej osobe.. tie sa asi nikdy nedostanu do predajneho vlakna.. V 27. 7. 2020 v 11:49, villain83 napsal: No nevim, kdo by uvalil takov prachy za Seiko Ze sa vraciam k starym prispevkom... ja by som aj tie prachy uvalil za urcitych okolnosti. Aj ked za Seiko Pri tych novych modeloch SLA037, 039 proste slintam. Ale v kazdom z tychto pripadov mi chyba tah. A u mna hodinky bez tahu zial, neprejdu. Aj ked teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 (upraveno) Tak s timhle ja treba vubec problem nemam. Na 99% hodinek, co jsem mel, nebo mam, kovovej naramek nenosim. A tyhle SLA025 jsou na gume vyborny. Jejich predchudce 6159 se taky prodaval jen na gume. Vim, doba pokrocila a u takhle drahejch hodinek bys mel mit na vyber. Ale jak jsem psal, ja na malokterejch hodinkach nosim kov, to uz musi bejt. Treba na Moonech jsem ho sundal po trech minutach a uz ho zpatky nenasadil... Upraveno 29. července 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Tah/netah je asi vecna tema. Kazdy to ma hodene inak. Ja niekde medzi, u mna to zavisi na konkretnych hodinkach. Tie villainove SLA025 si na tahu predstavit neviem, resp. viem ale nie je to ono. Naopak moje SLA023 na gume ale vobec. P.S.: ja by som za ne tie prachy rad uvalil............................................................................................................................................................................................... keby som ich mal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 To pouzdro je skoro identicky, asi krome dynka. Na me uz byly MM300, kdyz jsem je nosil, na tom naramku fakt tezky. Ale to je samozrejme kazdyho vec. Ja posledni dobou preferuju gumaky, textil, nebo kuzi. Kazdymu, co jeho jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Kedze sa mi zlomila guma, mam na MM300 teraz tuto handru: https://www.strapshop.cz/premium-seatbelt/nato-premium-cerna-sed A musim povedat, ze dobre. Na zaciatku mi prisiel taky smyklavy a leskly, ale akosi sa to upravilo. Akurat musim zajst dat si urobit tlakovku na MM, kedze posledna je z prazskeho hodinarstvi skoro dva roky stara, nech ich supnem tam, kam patria (do vody). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Zkus kouknout na gumy od Uncle Seiko, asi nejvernejsi pokus o puvodni Seiko divers pasky z dob davno minulych. Je jich nekolik druhu a nestojej nesmysl. Na hodinkach to vypada skvele. Ja mam Seiko divery proste obecne rad na tom, na cem se kdysi prodavaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 guma od Uncle mi praskla, bola na “willardy” ... :;dnes opat zelene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 No a dela nekdo jinej vubec tyhle puvodni Seiko gumaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 skus kuknut nieco od Bonetto Cinturini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Bonetta mam na Zelvach, mozem len odporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Ti Land Master Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Koupil jsem Seiko alias Captain Willard, ale ne limitku. Musim rict, ze jsou pecka. Zpracovani, neuveritelne pohodlne na ruce. Uvidime jeste co strojek 6R35, ale je to vlajkova lod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Prosba: díky nákupu modré limitky Alpinist mám po dlouhý době dvoje mechanický hodinky (tyhle a Géesa), takže musím rozchodit winder. U GS jsem nastavení našel hned (kalibr 9S : both x 650 - 950), ale do těch Alpinistů kupodibu ne. Přitom jde o normální strojek 6R15. Za radu díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Měl jsem to nastaveno na Both - 500~950 a žádný problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se