Arthur N. Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Sedmiručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Po servisu zpět na ruce. A večer pracovně hurá na vodu. #skx009Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Před hodinou, Arthur N. napsal: vlákno jsi trefil a fotka je taky perfektní, tak vítej:) určitě lepší začátek zde na fóru než já kdysi tak super, děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Tymto pasuje snad nato kazdej farby. Asi budem musiet dokupit par letnych modelov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 6 hodinami, sádrovejježek napsal: a vkus máš taky dobrej, k Seikům jsem se dopracoval až po dlouhé době s příchodem na toto závíslé chronomagorské forum:) už to sice není to SEIKO, co to bejvalo, ale to říkám i o pivu, fotbalu......atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 3 minutami, Arthur N. napsal: a vkus máš taky dobrej, k Seikům jsem se dopracoval až po dlouhé době s příchodem na toto závíslé chronomagorské forum:) už to sice není to SEIKO, co to bejvalo, ale to říkám i o pivu, fotbalu......atd. Tak moje začátky taky nebyli slabě řečeno nic moc ("hodinky" jsem začal nosit v patnácti- po jednom DW a Festiny). Po nějakém brouzdání po zahraničním ytb jsem od fashion brandů utekl a začal si hledat "opravdové" první hodinky. První mi do oka padly štajny, ale na ruce mi nějak nesedli (a jistý hlásek v hlavě mi mlel něco o "roládách pro chudý"). Ani nevím jak, ale nějak mě požadavek swiss/německo opustil a po pár nocích hledání jsem si vybral ty SRPA27K1. Už jsou se mnou přes rok a i když jsem na ně nikde nenašel pořádnou recenzi nebo jiného majitele, dělají radost. Cesta k samurajům pak šla poměrně přímo (původně jsem chtěl skxka, ale přestali se prodávat+ ušetřil jsem krapet víc chechtáků a zamiloval si tvar pouzdra a kombinaci barev "pepsi"). Ty mi dali na chvíli pokoj, ale chronobundus už mě nahlodává na suma. Tak uvidíme jak to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 30 minutami, Arthur N. napsal: a vkus máš taky dobrej, k Seikům jsem se dopracoval až po dlouhé době s příchodem na toto závíslé chronomagorské forum:) už to sice není to SEIKO, co to bejvalo, ale to říkám i o pivu, fotbalu......atd. možná to tady už někde je (pokud jo, odkažte mě někdo prosím), ale myslím si, že udělat vlákno o "hodinkové" cestě jednotlivých chronomagorů by bylo super počtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Mé první, jednoduché a stále nejoblíbenější Seiko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Poobědová pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 44 minutami, Ricoz napsal: Pěkné . Pokud jsou kupované před pár týdny z Helveti, tak nad nimi jsem taky přemýšlel,... Nakonec jsem vybral černý cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Jo jsou z Helveti. Vybíral jsem ze 3 barev . Udělal jsem si s rodinou kvůli tomu výlet do liduprázdné Prahy, to bylo ještě před protektorátem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 4 hodinami, Pavel87 napsal: Mé první, jednoduché a stále nejoblíbenější Seiko! Podle mě moc povedené hodinky. U mě teď vede béžová varianta. Jenže takových potenciálních nákupů je strašně moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Trochu lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se