strejc Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 MarosRy: jsem levák (ne "Levák Bob"), ale dlouhý léta sem nosil hodinky na levačce a až nedávno jsem přišel na to, že je to pro mne tak nějak "na levačku". Abych nebyl mimo téma, tak dneska klasika: "InTheArmyNow SNZG13J" na včera doručeném NATO - ZULU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Prosím označení modelu. Tyhle si musim pořídit. Je to model 7a28-7040. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 SRPy a ja a odpoledni novorocni ristreto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 (upraveno) Oranzove monstra k novorocnemu porodnictvu Upraveno 1. ledna 2015 uživatelem MarosRy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 kamilb: to je prostě nádherná věc. Dva roky mi trvalo, než sem si přiznal že SBDB005 sou na moji malou pracičku velký (bohužel to není to samý, jako na ně zapomenout) a ty sem dáváš tydle krásný fotky. Mno, tak dávej, dávej... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Díky!Velikosti jsem se samozřejmě bál taky ale lehké asymetrické titanové pouzdro perfektně sedí na ruce.Nožičky na 6 jsou delší a nižší a stěžeka je při pohledu z vrchu těsně vedle pouzdra,nožičky na 12 jsou krátké a vyšší a stěžejka je při pohledu z vrchu asi 5mm ke středu schovaná pod pouzdrem.Cifr je tak mírně nakloněný.Je to takový exot,ale čistý a přehledný.Spolu s MM300 dokonalé kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Vím, vím, mám je nakoukaný ze všech fotek, který jsou na netu dostupný. A tady je má/měl ještě "Viktor". To jsou vlastně hodinky, který mě sem zavedly, chjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Velikost je fakt v pohodě. Na to, jak jsou obrovský sedí na ruce perfektně. Pro ilustraci, takhle vypadají na ruce mé 160 cm vysoké a velmi útlé kolegyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Jedny starsi, ktere se chystam zbastlit a nejak nemam cas, tak je obcas vytahnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 dnes breitling style. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Velikost je fakt v pohodě. Na to, jak jsou obrovský sedí na ruce perfektně. Pro ilustraci, takhle vypadají na ruce mé 160 cm vysoké a velmi útlé kolegyně ...catwoman? musim ta prist niekedy pozriet do prace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 ...catwoman? musim ta prist niekedy pozriet do prace.. Tiež si si všimol? Mne prišlo na rozum niečo iné, tak som bol ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak jste mě odhalili, jsem Batman, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Tak Batman nosí Sprigdrajvy - super ! Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Dnešní ciferníček je zde Perfektni stav! Vitej do klubu,maji neskutecne charisma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ja zase tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ja zase tyto... Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 posledné v širokem okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Já dnes jedny kontroverzní ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se