Majlan Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Pětky na Jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Před hodinou, PetrSefl napsal: Pěkné… Znáš původ toho řemene? Děkuji.. Díky. Je to stopro z eBay něco s cenou do 100,- Kč. Dokud se neplatilo výpalné do určité výše zásilky, kupoval jsem s poštou zdarma všechny tahy jen tam. A ještě teda vím, že to bylo původně myšleno na jiné s šířkou nožek 24mm. V místě pro stěžejky jsem ho kobercákem zúžil na 22 mm, takže vypadá trochu robustněji, ale mně to k nim sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Do kanclu s toolama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 spatny datum ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 (upraveno) V 29. 11. 2021 v 18:46, shewcza napsal: @dan83 gratulace! Z bazose? V 30. 11. 2021 v 9:07, EpsteinBarr napsal: kurňa, odkial ich mas? diky, jak pise shewcza, z bazose....vicemene nahoda a tip mistniho clena:)) akorat bych na ne potreboval poresit jiny remen/gumu, neco bez tech vlnek a s cernou trnovkou - mate tip? Upraveno 1. prosince 2021 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 @dan83 "neumyselne" som predal este starsiu verziu darth tuna...olutoval som to na druhy den (akoze je tomu uz nejaky cas) a odvtedy som sa s nimi nestretol. Je sice pravda, ze nejak az extremne ich nevyhladavam, ale bola to proste chyba. Gratulujem, paradne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 2 hodinami, dan83 napsal: diky, jak pise shewcza, z bazose....vicemene nahoda a tip mistniho clena:)) akorat bych na ne potreboval poresit jiny remen/gumu, neco bez tech vlnek a s cernou trnovkou - mate tip? něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 6 hodinami, Chronopetr napsal: Díky. Je to stopro z eBay něco s cenou do 100,- Kč. Dokud se neplatilo výpalné do určité výše zásilky, kupoval jsem s poštou zdarma všechny tahy jen tam. A ještě teda vím, že to bylo původně myšleno na jiné s šířkou nožek 24mm. V místě pro stěžejky jsem ho kobercákem zúžil na 22 mm, takže vypadá trochu robustněji, ale mně to k nim sedí. Děluji za info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 4 hodinami, dan83 napsal: diky, jak pise shewcza, z bazose....vicemene nahoda a tip mistniho clena:)) akorat bych na ne potreboval poresit jiny remen/gumu, neco bez tech vlnek a s cernou trnovkou - mate tip? Pokud pak budeš chtít prodat tento, s vlnkama a trnovkou, je to origo Seiko, 22mm, tak mám zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 7 hodinami, pebe napsal: něco takového? Pebe diky, ty stranky jsem neznal, objednano:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 6 hodinami, PetrSefl napsal: Pokud pak budeš chtít prodat tento, s vlnkama a trnovkou, je to origo Seiko, 22mm, tak mám zájem. Zustane v krabicce, ale diky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 12 hodinami, pebe napsal: něco takového? Děkuji za odkaz, taktéž objednáno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 venku leje, tak do kanclu jedine potapky mini zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Dnes černý rytíř který má za sebou dle zaseků na brnění již stovky vítězných soubojů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Ranní slunce cestou do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Dnes hodinky s raketou místo ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se