Lacifer Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Černej rytíř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Tak ty uz jsem dlouho nevidel.. nejsou to moje bejvalky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Asi ne, tyhle jsou z bazaru a byly v hroznym stavu, no trocha péče šikovnýho hodináře a jsou celkem koukatelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Moc jich tady nebude.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honas Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aktuální přírůstek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 V 7. 8. 2023 v 18:24, Franklin napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta guma jim fakt sedne! Chtěl jsem je prodávat, ale asi jim dám ještě šanci, když na to tak koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Emperor.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 V 10. 8. 2023 v 11:31, horskjan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aktuální přírůstek... Kde a jak jsi je kupoval? Tu v Čechách? Dají se ještě objednat? Nebo už jsou totálně vyprodané? Když byla předobjednávka na Helveti, tak jsem zrovna měl finančně hubenější měsíc, ale už je to cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Kupoval jsem v Koscomu, předobjednal jsem hned ten den, co je představili, na začátku června. Dorazily ve středu, to jsem je i vyzvedával a měli prý ještě 6 volných kusů. Jinak rozebrané a rezervované. Dnes odpoledne jsem tam každopádně viděl jedny ve vitríně. Ale jestli máš o ně zájem, moc bych neváhal Co jsem koukal, jsou i v zahraničí docela v kurzu, u nás myslím Chronoshop a Helveti rozebráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Povedly se, stále spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Žijem jenom jednou, nemohl jsem spát, Koscom skladem na prodejně. Právě teď zaplacené, ráno sedám na vlak a jedu pro ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Žijem jenom jednou, nemohl jsem spát, Koscom skladem na prodejně. Právě teď zaplacené, ráno sedám na vlak a jedu pro ně. Tak bezva Myslím, že budeš spokojený. Na to kolik stojí, jsou pěkně udělané, i speciální balení k nim je povedené... Pak napiš dojmy, zatím jsem tu s nimi sám...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Jenom proto, že jsem začal trochu usínat, už na mě čekají na prodejně. Chtěl jsem jet už v 10, ale dám si polední spánek, abych měl dost energie na odpolední spánek. A pojedu za hoďku, za dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se