petr_cha Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Tak ty uz jsem dlouho nevidel.. nejsou to moje bejvalky :-)
Lacifer Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Asi ne, tyhle jsou z bazaru a byly v hroznym stavu, no trocha péče šikovnýho hodináře a jsou celkem koukatelný
hightower Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2023 V 7. 8. 2023 v 18:24, Franklin napsal: Ta guma jim fakt sedne! Chtěl jsem je prodávat, ale asi jim dám ještě šanci, když na to tak koukám
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2023 V 10. 8. 2023 v 11:31, horskjan napsal: Aktuální přírůstek... Kde a jak jsi je kupoval? Tu v Čechách? Dají se ještě objednat? Nebo už jsou totálně vyprodané? Když byla předobjednávka na Helveti, tak jsem zrovna měl finančně hubenější měsíc, ale už je to cajk.
horskjan Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2023 Kupoval jsem v Koscomu, předobjednal jsem hned ten den, co je představili, na začátku června. Dorazily ve středu, to jsem je i vyzvedával a měli prý ještě 6 volných kusů. Jinak rozebrané a rezervované. Dnes odpoledne jsem tam každopádně viděl jedny ve vitríně. Ale jestli máš o ně zájem, moc bych neváhal Co jsem koukal, jsou i v zahraničí docela v kurzu, u nás myslím Chronoshop a Helveti rozebráno...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 Žijem jenom jednou, nemohl jsem spát, Koscom skladem na prodejně. Právě teď zaplacené, ráno sedám na vlak a jedu pro ně.
horskjan Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Žijem jenom jednou, nemohl jsem spát, Koscom skladem na prodejně. Právě teď zaplacené, ráno sedám na vlak a jedu pro ně. Tak bezva Myslím, že budeš spokojený. Na to kolik stojí, jsou pěkně udělané, i speciální balení k nim je povedené... Pak napiš dojmy, zatím jsem tu s nimi sám...?
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 Jenom proto, že jsem začal trochu usínat, už na mě čekají na prodejně. Chtěl jsem jet už v 10, ale dám si polední spánek, abych měl dost energie na odpolední spánek. A pojedu za hoďku, za dvě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se