Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 7. 8. 2023 v 18:24, Franklin napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ta guma jim fakt sedne! Chtěl jsem je prodávat, ale asi jim dám ještě šanci, když na to tak koukám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 8. 2023 v 11:31, horskjan napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Aktuální přírůstek...

Kde a jak jsi je kupoval? Tu v Čechách?

Dají se ještě objednat? Nebo už jsou totálně vyprodané? Když byla předobjednávka na Helveti, tak jsem zrovna měl finančně hubenější měsíc, ale už je to cajk.

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem v Koscomu, předobjednal jsem hned ten den, co je představili, na začátku června.

Dorazily ve středu, to jsem je i vyzvedával a měli prý ještě 6 volných kusů. Jinak rozebrané a rezervované.

Dnes odpoledne jsem tam každopádně viděl jedny ve vitríně.

Ale jestli máš o ně zájem, moc bych neváhal 😉 Co jsem koukal, jsou i v zahraničí docela v kurzu, u nás myslím Chronoshop a Helveti rozebráno...

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Žijem jenom jednou, nemohl jsem spát, Koscom skladem na prodejně. Právě teď zaplacené, ráno sedám na vlak a jedu pro ně.

Tak bezva 👍 Myslím, že budeš spokojený. Na to kolik stojí, jsou pěkně udělané, i speciální balení k nim je povedené...

Pak napiš dojmy, zatím jsem tu s nimi sám...? 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...