kaktusář Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Tak od dneška jsem majitelem prvních Seiko hodinek. Doufám, že se sžijeme a bude nám fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Správná volba na první Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Moje prve su tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 takže sem vyměkl a dneska dorazil orig tah (4500kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Dneska poprvé do domácího vlákna. Je čas vyrazit na nějakou horu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Ja taky dnes poprvé, je čas vyrazit do Vietnamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 19 minutami, Frantik napsal: Ja taky dnes poprvé, je čas vyrazit do Vietnamu Gratulace! Paráda, na vietnam ser, mrkni na film. Výběr máš jasný.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Tak to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Napadlo mě, jestli někdo nosíte víc hodinek najednou? Libovolně, na jedné, dvou, třech……. rukách? Mám toho totiž tolik, že je nemůžu unosit, a jsou dny, kdy si vysloveně nemůžu vybrat, které. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 nosím jedny, ale mám neustálou schízu, že sem si měl vzít jiné.. dvoje si zatím netroufnu… pořád se udržuju v naději (klamné), že najdu dokonalost a uklidním se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Vypadají suprově, s tou patinou.. před 7 hodinami, Frantik napsal: Ja taky dnes poprvé, je čas vyrazit do Vietnamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Já mám dokonce dvoje stejně pětky a můžu je nosit jako Maradona. Každý na jedny ruce a každý jinej čas. GMT jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Gmt na druhou taky mám pár modelů několikrát (i 3x).. želvy, Béčka Plutony, apod… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 1 hodinou, kaktusář napsal: nosím jedny, ale mám neustálou schízu, že sem si měl vzít jiné.. dvoje si zatím netroufnu… pořád se udržuju v naději (klamné), že najdu dokonalost a uklidním se Tak to tě asi zklamu. Dokonalost a uklidnění tady hledám 20 let a je to čím dál horší. Je to tu asi tak účinné, jako odnaučovat se chlastat v baru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 @Jiří Sedlák To GMT je dobrý nápad, zkusím. Lepší než mít na obou stejný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 (upraveno) 7 hours ago, Jerryl said: Tak to tě asi zklamu. Dokonalost a uklidnění tady hledám 20 let a je to čím dál horší. Je to tu asi tak účinné, jako odnaučovat se chlastat v baru. Upraveno 4. listopadu 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se