kaktusář Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 před 7 hodinami, Jerryl napsal: Tak to tě asi zklamu. Dokonalost a uklidnění tady hledám 20 let a je to čím dál horší. Je to tu asi tak účinné, jako odnaučovat se chlastat v baru. mám podezření, že k tomudle modelu směřuju vývoj je takovej, že jsem tady teď v listopadu půl roku a je to čím dál horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Já mám dokonce dvoje stejně pětky a můžu je nosit jako Maradona. Každý na jedny ruce a každý jinej čas. GMT jako prase. geniální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 “Brajtle” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Dnes opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 A tak si říkám: Jsou malý?! Nejsou malý?! Pohodlný jsou, to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) nejsou, ale to musiš vědět hlavně ty edit, klidně by mohly být i menší Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) Nejsou malý, máš velkou ruku. Ale stejně nejsou malý. Kolik máš obvod. 20+? Já mám teď na 20cm ruce 36mm Prim sport 2. Nosím od 36 do 45 a všechny mi přijdou dobrý. Nejlíp se cítím se 40 až 42. V téhle barvě si je sehnal na tahu, nebo jsi ho musel dokoupit? Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 V 3. 11. 2023 v 11:17, kaktusář napsal: takže sem vyměkl a dneska dorazil orig tah (4500kč) To je masakr, když uvážím, že jsem před dvěma lety na timestore vychytal celý Samuraje za 6700 na tahu. , dneska jsou tam za 13366. Obchodníci se na nás pěkně pakují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 jako zas to nekupuju každej den, takže si to takhle omluvím... a je dobře, že je to tak drahý, patří mi to, nemám bejt závislej na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 3 hodinami, špelda66 napsal: nejsou, ale to musiš vědět hlavně ty edit, klidně by mohly být i menší Mám je od čtvrtka a zatím nosím jen tyto. Sžívám se s nimi a přijdou mi moc fajn a hlavně strašně univerzální. Takový hodinky na všechno. před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Nejsou malý, máš velkou ruku. Ale stejně nejsou malý. Kolik máš obvod. 20+? Já mám teď na 20cm ruce 36mm Prim sport 2. Nosím od 36 do 45 a všechny mi přijdou dobrý. Nejlíp se cítím se 40 až 42. V téhle barvě si je sehnal na tahu, nebo jsi ho musel dokoupit? Skvělý odhad opravdu mám 20 a v létě ještě trošku vic. Doteď jsem měl min. 42 mm a tak mi zatím přijdou menší. Kupoval jsem je na zdejším bazaru a ten tah je dokoupen, ten origo řemen mi je krátký a tak jsem nasadil hned tah a je super. Netahá chlupy a jednoduše sedí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Dej jim čas, ta velikost je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: V téhle barvě si je sehnal na tahu, nebo jsi ho musel dokoupit Měl by to být tento konkrétní náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Ty nové Astrony nejsou vůbec špatné, konečně rozumný rozměr a čistý cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Zálesácké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Uff, normalne ma az striaslo....tu gumu by som ale okamzite dal dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Ještě detail cifru. Zkoušel jsem i ten GPS fix a trvalo to asi 10 vteřin, což mi přijde docela v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nádherná chrona se strojem 8R26, aplikované indexy, průměr pouzdra 43mm. Mám je už tři měsíce, nosím málo. Připadají mi takové krutopřísně japonské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se