Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Já teď koupil nodate Hamiltony a fakt nevím co je za den a kolikátého už vůbec. To se želvama je to jiný. Tam to vidíš stokrát denně, takže mi to v tý hlavě nějak utkví.

Mě právě stačí jen čislo kolikátého je...ale co je za den vím fakt vždycky :D

Ale jednou mě lanařil týpek z Remaxu, že jako oproti otrokům zaměstancům, oni realiťáci neví co je za den, protože si udělá neděli klidně v úterý..  🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 hour ago, Spongebob said:

Ale jednou mě lanařil týpek z Remaxu, že jako oproti otrokům zaměstancům, oni realiťáci neví co je za den, protože si udělá neděli klidně v úterý..  🙄

Ale potom naopak, niekedy zas  musis v nedelu alebo v sobotu urobit ten utorok 😉 Niet sa co cudovat, ze potom niekedy nevies co je za den 🤣.

Aby som len nekecal, vcera na vecer som este prezuval a do krcmy sli na ruku tieto lowcosty (kdyby neco, aby nebola moc velka skoda 😁). Pozorny citatel si iste vsimne, ze datum som vcera nejak neriesil 😆

20231219_214902.thumb.jpg.b4e851fffdae0a8f32f367413aaba148.jpg

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Spongebob napsal:

nielen realitaci, ale aj poistovaci :D

ja ale vikend poctivo dodrzujem :D :D :D

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Já teď koupil nodate Hamiltony a fakt nevím co je za den a kolikátého už vůbec. To se želvama je to jiný. Tam to vidíš stokrát denně, takže mi to v tý hlavě nějak utkví.

den a datum nie je podstatny, podstatne je, ze uz sa 3x krat vyspime a su tu Vanoce :D

Odkaz ke komentáři

Vánoce? Co to je? Jo, to je to volno na konci roku, kdy mě pořád něco nutí jíst řízky a salát a nejde s tím bojovat... potom mám sračku, hodinky na tahu kalhoty a trička jsou mi těsný, bundy nedopnu přes pupek a další podobný problémy. Ale to volno a ty řízky mám rád.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...