childe Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Před hodinou, Roman-ZA napsal: ja som v pohode, ja prd vidim tak, ci tak. jj, ale ked je tam nieco cervene, tak je to nedela A nesmí se zapomenout na modrou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 11 hodinami, childe napsal: trochu to letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Něco do divadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 DressKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 20 hodinami, childe napsal: A nesmí se zapomenout na modrou sobotu Tak borci nevědět co je za den a muset se podívat do okýnka, tak si pískám to je sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 20 hodinami, childe napsal: A nesmí se zapomenout na modrou sobotu to fakt je v modrom? tak to si musim odsledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: to fakt je v modrom? tak to si musim odsledovat jojo modrá a pěknej odstín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Já teď koupil nodate Hamiltony a fakt nevím co je za den a kolikátého už vůbec. To se želvama je to jiný. Tam to vidíš stokrát denně, takže mi to v tý hlavě nějak utkví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Seiko Sportura (úspěšně oživené jedním místním členem) jsou fakt skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Já teď koupil nodate Hamiltony a fakt nevím co je za den a kolikátého už vůbec. To se želvama je to jiný. Tam to vidíš stokrát denně, takže mi to v tý hlavě nějak utkví. Mě právě stačí jen čislo kolikátého je...ale co je za den vím fakt vždycky Ale jednou mě lanařil týpek z Remaxu, že jako oproti otrokům zaměstancům, oni realiťáci neví co je za den, protože si udělá neděli klidně v úterý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) 1 hour ago, Spongebob said: Mě právě stačí jen čislo kolikátého je...ale co je za den vím fakt vždycky Ale jednou mě lanařil týpek z Remaxu, že jako oproti otrokům zaměstancům, oni realiťáci neví co je za den, protože si udělá neděli klidně v úterý.. Ale potom naopak, niekedy zas musis v nedelu alebo v sobotu urobit ten utorok Niet sa co cudovat, ze potom niekedy nevies co je za den . Aby som len nekecal, vcera na vecer som este prezuval a do krcmy sli na ruku tieto lowcosty (kdyby neco, aby nebola moc velka skoda ). Pozorny citatel si iste vsimne, ze datum som vcera nejak neriesil Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 A sakra, jsem trochu zaspal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Dnes sportury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 19 hodinami, Spongebob napsal: Mě právě stačí jen čislo kolikátého je...ale co je za den vím fakt vždycky Ale jednou mě lanařil týpek z Remaxu, že jako oproti otrokům zaměstancům, oni realiťáci neví co je za den, protože si udělá neděli klidně v úterý.. nielen realitaci, ale aj poistovaci ja ale vikend poctivo dodrzujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 21 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Já teď koupil nodate Hamiltony a fakt nevím co je za den a kolikátého už vůbec. To se želvama je to jiný. Tam to vidíš stokrát denně, takže mi to v tý hlavě nějak utkví. den a datum nie je podstatny, podstatne je, ze uz sa 3x krat vyspime a su tu Vanoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 (upraveno) Vánoce? Co to je? Jo, to je to volno na konci roku, kdy mě pořád něco nutí jíst řízky a salát a nejde s tím bojovat... potom mám sračku, hodinky na tahu kalhoty a trička jsou mi těsný, bundy nedopnu přes pupek a další podobný problémy. Ale to volno a ty řízky mám rád. Upraveno 21. prosince 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Sobota je biela ako cerstvo napadnuty sneh a ako Biela sobota na Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se