Lacifer Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Digi tuňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Obědovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 11 hodinami, Balthus napsal: Obědovka Nedělej chutě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Občas je rád vyvenčim i po skoro 5 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 49 minutami, Jaroslav Jára napsal: Občas je rád vyvenčim i po skoro 5 letech. To je sice fajn, ale musíš nám to tu v poslední době připomínat skoro každý den? A abych nebyl off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 6 minutami, lucid napsal: To je sice fajn, ale musíš nám to tu v poslední době připomínat skoro každý den? A abych nebyl off Dobře. Omezím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Poslední dobou nic jiného nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Dnes oblíbená kombinace Samuraje na kšandách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Tak už s nima víc prudit nebudu, jen k SD, poprvé je nosím cca 2 měsíce v kuse a udělaly 3 sekundy do plusu. Takže naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V 26. 1. 2024 v 11:24, DavidLC napsal: Tak už s nima víc prudit nebudu, jen k SD, poprvé je nosím cca 2 měsíce v kuse a udělaly 3 sekundy do plusu. Takže naprostá spokojenost Vypadají skvěle a ta přesnost vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna mini želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Asi už dědkovatím, nebo možná infantilním. Alba Roox, levná mládežnická produktová řada ze stáje Seika. V aukcích je většinou nikdo moc nechce. Ale mě se prostě líbí a dobře se nosí. Malé, lehké, tenké. Jen koukám, že bych jim měl poštelovat datum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna SNXS79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 1 hodinou, kolky87 napsal: SNXS79 Moc krásné, už se na ně těším. Mám je na celnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) před 11 hodinami, jendazhor napsal: Asi už dědkovatím, nebo možná infantilním. Alba Roox, levná mládežnická produktová řada ze stáje Seika. V aukcích je většinou nikdo moc nechce. Ale mě se prostě líbí a dobře se nosí. Malé, lehké, tenké. Jen koukám, že bych jim měl poštelovat datum... Jsi mi právě rozšířil obzory. před 2 hodinami, kolky87 napsal: SNXS79 Kurník, že bych vytáhl J verzi. Edit: jak řekl, tak udělal, fotit budu venku. Upraveno 28. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna SNSX sú super watche . Mám ich vo všetkých farbách okrem zlaťákov (modré, sivé so zlatou, strieborné a tieto sivé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Já mám jenom 79J. Jo mi stačí, modrých hodinek mám spousta a ostatní barvy mě neoslovily. Je tam zlatá a to je na mě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se