Návštěvník cecil Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Pondělí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 Slunečné pondělí, sluneční hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Čím více je nosím na sluníčku, tím více si uvědomuji, jak pohodlné na tom NATO sou, sedí, netlačí, nejezdí,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Já si zase na želvách oblíbil tenhle zulu diver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2024 Tak jsem trochu stočil a povařil waffli od Andyho a už si pěkně prdí na želvách. Poctivá guma, žádnej silikon, neskutečně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 takže jsem něco povyměňoval a dneska dorazily pětky pepsiny (a jedny citizeny), což mám velkou radost, protože jsem pepsi ještě neměl a mám obecně pro pětky velkou slabost kdybych nebyl marnivej, vystačil bych v pohodě s pětkama na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Kdybych nebyl marnivej, vystačil bych si s SKX. Jenže pak Samurai, Manta želvy, Dracula Monstra. Proložené hromadou pětek od SNK, SNXS, fieldy, přes LE55, klasiky z devadesátek, 6119-6020 a nakonec Modrý Pogue. Nejvíc chytly za srdce Draculy a hlavně Pogue, ty kdyby nemusely na servis, tak do teď jiný nenosím, ale zase bych asi neměl ty Monstra. A to je jenom Seiko. Prostě Seiko nemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 20 minutami, ProF3T napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 suprove su tie landaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 18 hodinami, kaktusář napsal: takže jsem něco povyměňoval a dneska dorazily pětky pepsiny (a jedny citizeny), což mám velkou radost, protože jsem pepsi ještě neměl a mám obecně pro pětky velkou slabost kdybych nebyl marnivej, vystačil bych v pohodě s pětkama na furt Pěkné baby Marinemastery! Dneska mám na ruce jejich bratříčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Moc se na ruce neobjeví, ale mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 51 minutami, Waya03 napsal: bratříčka krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Prostě Seiko nemoc prostě to maj moc pěkný no... já bych je chtěl všechny, úplně všechno, co seiko vyplodí :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 SKX779 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Ještě před pár lety se mi vůbec nelíbily a dnes to jsou moje every day watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Poslední dobou stále tuto kombinaci. Zulustrap a Seiko alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 On 4/25/2024 at 4:17 PM, Veneria said: Muzu se zeptat na oznaceni modelu? Pelagosy jsou mimo rozpocet, ale myslim ze toto by mohla byt slusna “nahrazka”. Ahoj, Jasny, zadna nahrazka to neni, jsou super. Seiko SPB143J1 Povedeny dizajn, krasny lume, akorat strojek 6R35 je takovy divocejsi. Jestli ti jde i o presnost, zamyslech bych se i nad nejakym Svycarem (viz Certina DS Action Diver, Tissot Sea Star, Hamilton apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 Zlatíčka moje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se